Жінкам на замітку: догляд за обличчям після 25 років

Жінкам на замітку: догляд за обличчям після 25 років
Ось 10 обов'язкових правил.

 

 

 

  • Очищення. За шкірою після 25 років важливо доглядати, передусім, за допомогою процедури очищення. Завжди вибирайте необхідний засіб у відповідності зі своїм типом шкіри (вона може бути нормальна, суха, жирна або комбінована). Хороший засіб ефективно очистить пори і забруднення. Він здатний видалити жир і залишки макіяжу. Важливо стежити за тим, щоб процедура очищення проводилася двічі на день, вранці і перед сном. Особливої уваги потребує змішаний тип шкіри, адже різні ділянки обличчя потребують індивідуального очищення.
  • Користуйтеся тоніком. Правильний догляд за шкірою обличчя після 25 завжди повинен включати використання тоніка. Після процедури очищення якісний тонік правильно закриє пори, підтягне і видалить зайву жирність, яка все ще може залишатися на обличчі. Особливо важливо включити тонік в догляд за жирною шкірою обличчя. Серед великого різноманіття косметичних засобів краще всього вибирати тонік, який входить в одну лінію засобів для догляду. Кожен раз, коли ви знімаєте макіяж, не забувайте про тонік.
  • Зволоження. Будь-який вік потребує постійного зволоження шкіри. Якщо відчуваєте, що обличчя ніби стягується і лущиться, то цей етап догляду терміново необхідний. Важливо, щоб у догляд за обличчям після 25 обов'язково був включений якісний зволожуючий крем. Вибираючи засіб, переконайтеся, що він містить компоненти, які сприяють саме зволоженню. Не забувайте наносити живильний крем на шию і область декольте.
  • Пілінг. Ця процедура очищає епідерміс від відмерлих клітин, роблячи обличчя свіжим і гладким. В домашніх умовах можна використовувати як професійні засоби для пілінгу, так і натуральні (вівсянка, мелена цедра лимона або апельсина, кавова гуща та інші). Регулярний пілінг зробить шкіру м'якшою, додасть їй сяйво і поліпшить тонус. Проводити процедуру пілінгу рекомендується не частіше одного разу на тиждень.

  • Захист. Несприятливі погодні умови згубно впливають на шкіру. Спекотне сонце може викликати фотостаріння шкіри, від яскравих сонячних променів з'являються веснянки, пігментні плями, надмірна засмага. Сильний мороз висушує епідерміс, взимку часто трапляються обмороження і спазми судин. Тому дуже важливо захищати шкіру від впливу ультрафіолетових променів і пекучого морозу. Капелюх з широкими краями, літній шарф, сонцезахисний крем з SPF не менше 15, жирний крем або олія допоможуть у цьому.
  • Масаж обличчя. Ця процедура є справжнім подарунком для шкіри. Це один з найбільш чудових способів, що дозволяє зробити догляд за шкірою до і після 25 повноцінним. Важливо вибрати фахівця з хорошою репутацією, який зможе зробити все, щоб шкіра сяяла здоров'ям. Масаж обличчя запобіжить появі ранніх зморшок, подарує відчуття оновлення як зовні, так і зсередини.
  • Маски. Маска для обличчя покликана наповнити шкіру поживними речовинами і вітамінами, оживити і омолодити її. Можна самостійно приготувати маску, використовуючи п'ять найбільш популярних і доступних натуральних компонентів: яйця, мед, вівсяні пластівці, рожеву воду, ефірні олії. Зазвичай, маски для обличчя використовують не частіше одного разу на тиждень.
  • Антиоксиданти. Більшість продуктів, які призначені для омолодження, містять інгредієнти, які допомагають боротися з першими ознаками старіння. Двадцять п'ять років — це найбільш рання вікова межа для початку вживання антиоксидантів. Але найкраще буде зробити їх частиною догляду за шкірою обличчя вже після 30-ти. Ці препарати допомагають не допустити появу зморшок. Вони також сприяють активному виробленню колагену, чим покращують еластичність шкіри. Такі продукти містять амінокислоти, вітаміни А, Е і С. Використовуйте ці препарати згідно інструкції від виробника, доглядаючи за обличчям після 25 років.
  • Харчування шкіри. Догляд за шкірою після 25 обов'язково включає її гарне харчування. Для цього використовуються антиоксиданти, вітаміни і інші натуральні інгредієнти. Разом вони здатні боротися з вільними радикалами, запобігаючи старінню. Використання нічного живильного крему для обличчя принесе максимум переваг.
  • Дієта. Зазвичай, добре збалансована і поживна дієта — це секрет сяючої шкіри. Потрібно їсти якомога більше фруктів і овочів, багатих клітковиною. Все це омолодить і очистить не тільки обличчя, але і організм в цілому.

Проблема полягає і в тому, що багато дівчат п'ють дуже мало води. Щоб шкіра була здоровою, обов'язково необхідно пити 2-3 літри води на день. Вода допомагає вимивати з організму токсини і шлаки.

Ніколи не пізно почати доглядати за обличчям. Це потрібно робити в будь-якому віці. Догляд за обличчям до 25 років передбачає регулярне виконання вищевикладених правил. Етапи догляду за шкірою повинні стати вашими обов'язковими діями вранці і ввечері. Посійте правильні звички зараз, щоб зібрати результати від життя пізніше!

 

18 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів