Жінкам на замітку: найстильніші фасони сарафанів

Жінкам на замітку: найстильніші фасони сарафанів
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Джинсовий сарафан бохо

Джинсовий сарафан бохо прекрасне рішення як для повсякденних буднів, так і для вечірнього виходу у світ. В останньому випадку радимо створити лук повністю з деніму. Якщо говорити про те, чим доповнити джинсовий сарафан, придивіться до стильної і яскравої біжутерії. Підбирайте взуття залежно від ситуації. Чудово в парі з сарафаном з деніму будуть виглядати берці, козаки, босоніжки, сандалі або шльопанці.

Льняний сарафан в стилі бохо

Підбираючи сарафан для літа, радимо звернути свою увагу на стильні лляні моделі, які є кращим рішенням для спекотної погоди. Сарафани з льону можуть бути міні, міді і навіть максі. Прикрашені найчастіше сарафани стильними воланами, рюшами, бахромою, тонкими бретелями, відкритими плечима або модними рукавами, наприклад, єпископськими. Носити лляні моделі ви можете з мюлі, сабо або сандалями. З аксесуарів можливе використання капелюхів, біжутерії та оригінальних тканинних сумок.

Сарафан вельветовий в стилі бохо

Вельветовий сарафан підійде вам при створенні образу в міжсезоння. До того ж, вельвет останнім часом на піку популярності. Так, якщо у вас досить пишні форми, ви можете вибрати вільну модель сарафана з вельвету, при цьому бажано, якщо він буде насиченого кольору. А от жінкам більш витончених форм можна вибирати практично будь-які моделі, але, якщо ви дама у віці, варто уникати чорного кольору, який неймовірно старить. Якщо говорити про те, з чим комбінувати вельветовий сарафан, ми радимо придивитися до водолазки, блуз або сорочок. З взуття вибирайте моделі, які максимально поєднуються з випадком, заради якого ви і збираєте ансамбль.

Мереживний сарафан в стилі бохо

Для спекотного літа ви також можете вибрати сарафан бохо з мереживом, який витончено і романтично виглядатиме практично на будь-якій фігурі. У такому предметі гардероба вам точно не буде жарко, до того ж, він вам допоможе скласти не тільки повсякденний, але навіть образ для особливого випадку. При цьому мереживо може розміщуватися як по всій речі, так і на окремих його елементах, наприклад, на рукавах, по горловині, подолу або у вигляді вишивки на сарафані.

В'язаний сарафан бохо

Якщо ви збираєте образ для літа або міжсезоння, ви завжди можете звернутися до стильного в'язаного сарафана бохо. Останній може бути зв'язаний різними нитками. Наприклад, бавовняні нитки ідеально підуть для літа, в той час як шерсть і акрил краще рішення для весни, осені або зими. Прикрашений в'язаний сарафан бохо може бути такими елементами, як бахрома, вишивка, мереживна обробка, рюші і так далі. Доповнити поданий предмет гардеробу ви можете сабо, мюлі, сандалями, козаками, черевиками, широкими чобітьми або ботильйонами.

 

Ukr.Media

 

19 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів