Ужгородці збирають гроші постраждалому в ДТП на набережній Олександру Костюку

Ужгородці збирають гроші постраждалому в ДТП на набережній Олександру Костюку
Дружина потерпілого Юлія Костюк розповіла ЗМІ, що від родини винуватиці ДТП Яни Костраби пропозицій допомогти не надходило. Тим часом жінка повідомила про те, що починає збирати кошти на лікування 32-річного Олександра.

 

Наразі постраждалий перебуває у медикаментозному сні, його стан стабільно важкий. Як зауважують лікарі, простежується позитивна динаміка – Олександр має рефлекси в кінцівках.

Юлія Костюк також повідомила: "На прохання величезної кількості небайдужих, щирих і добрих людей, які прагнуть підтримати нашу родину, я відкрила картку і поступово буду давати реквізити". Жінка наголосила, що грошей від родини винуватиці вона не візьме, надходження на картку контролюватиме, і в разі чого поверне назад.

Номер картки наразі надають лише через приватні повідомлення, щоб уникнути маніпуляцій. Звертатися можна до Rudolf Balazhinec.

Крім того, про збір коштів оголосили і деякі заклади Ужгорода – там будуть встановлені спеціальні скриньки. Зокрема йдеться про "Сирне королівство" на набережній Незалежності, 9 та студію SKAZKA на вулиці Фединця, 19 (3 поверх). У Сказці на лікування Олександра виділятимуть також певну суму від кожного проданого абонемента. До акції по збору коштів долучилося і Bloom cafe на Минайській, 30.

Якщо і ваш заклад готовий встановити в себе скриньку – повідомляйте Юлію Костюк та пишіть нашому виданню: будемо інформувати громадськість про місця збору коштів.

Нагадаємо, ДТП за участі 21-річної свалявчанки Яни Костраби трапилася у суботу, 15 червня. Порше, за яким дівчина перебувала без водійських прав, на швидкості врізався в автомобіль Форд, за кермом якого перебував 32-річний Олександр Костюк. Уже відбулося перше судове засідання у справі

Uzhgorod.net.ua

Наша електорнна адреса: [email protected], Фейсбук-сторінка: Uzhgorod.net.ua News

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів