З’їсти тарілку після вечері: в одному з закладів Ужгорода подають страви в еко-посуді

З’їсти тарілку після вечері: в одному з закладів Ужгорода подають страви в еко-посуді
Кілька днів тому у новому закладі на вулиці Капітульній, 14, почали подавати страви в еко-посуді.

 

– Чому ми вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді? Звичайно, перш за все, це екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці. У їх складі немає нічого, окрім неї. Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, – розповідають у Villa Alfold, – пише Varosh.

У цьому посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш.

Фото: Росана Тужанська

Processed With Vsco With A6 Preset

Processed With Vsco With A6 Preset

 

 

21 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Вася 2019-06-21 / 19:17:42

    Такий посуд достатньо твердий і тривкий, аби розігрівати у ньому їжу. Потім використаними тарілками можна годувати тварин і птахів.