У Берегові мама з сином через дах проникали до приміщень і цупили металобрухт

У Берегові мама з сином через дах проникали до приміщень і цупили металобрухт
Співробітники кримінальної поліції Берегівського відділу встановили особу жінки та її неповнолітнього сина, які причетні до вчинення трьох крадіжок на території міста. За усіма фактами розпочато слідство.

 

До поліції Берегова надійшло повідомлення від працівників залізничної  станції про крадіжку металевих конструкцій з приміщення ДЕПО. Аналогічне повідомлення про крадіжку металобрухту надійшло і від охоронця гаражного кооперативу у м. Берегово. 

Працівники кримінальної  поліції Берегівського  відділу встановили осіб,  які причетні до  обох злочинів. Ними виявились 39-річна мешканка міста та її  15 – річний син. У обох випадках мешканці міста через дах проникли до  приміщень  і викрали генератор, мотори та інші металеві механізми  і деталі. Крадене зберігали вдома, з наміром - в подальшому перепродати.

За фактамим крадіжок з проникненням відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Жінка з  сином перевіряються на  причетність до вчинення ще одного подібного злочину на території  міста. Вилучене скеровано на експертизу. Триває  слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів