На Ужгородщині п’яний водій намагався підкупити копів. Чи вдалося?

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне
Водій автомобіля «ВАЗ 2106» намагався уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані та пропонував правоохоронцям Ужгородського районного відділення поліції хабар. За що тепер понесе кримінальну відповідальність.

 

Вчора, 23 червня, у селі Есень  працівники сектору реагування патрульної поліції  Ужгородського районного відділення виявили  водія автомобіля  марки «ВАЗ 2106» з явними ознаками сп’яніння.  Драгер показав  у 35-річного кермувальника, місцевого жителя 0,98 проміле алкоголю. За непритягнення його до відповідальності чоловік  запропонував поліцейським 500 гривень хабара. 

За вказаним фактом в поліції розпочали слідство. Тепер чоловік  понесе кримінальну відповідальність за ст.369 Кримінального кодексу України (Пропозиція надання неправомірної вигоди  службовій особі).  Дане кримінальне правопорушення карається штрафом, або обмеження чи  позбавлення волі від 2 до 4 років. Разом з тим  на правопорушника складено адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Від нього вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів