МФА U-17 – срібний призер першої ліги ДЮФЛУ, а СДЮСШОР U-15 стартує в фінальному етапі з поразки

МФА U-17 – срібний призер першої ліги ДЮФЛУ, а СДЮСШОР U-15 стартує в фінальному етапі з поразки
Команда мукачівської «Мункач футбольна академія» U-17 у фінальному протистоянні за чемпіонський титул в дитячо-юнацькій футбольній першій лізі зійшлася в фінальному двобої з однолітками запорізького «Металурга».

 

Вийшла цікава та змістовна гра, хоч наша команда й мала ігрову перевагу першими зуміли відзначитися саме гравці з Запоріжжя. Проте, невдовзі Іван Станкович відновив статус-кво – 1:1.

Та за 10 хвилин до фінального свистка «металурги» зуміли провести ще один м’яч, який у підсумку й визначив долю поєдинку. Тож переможцями першої ліги ДЮФЛУ стає запорізький «Металург», а наш МФА отримує срібний кубок та медалі, бронза дісталася ДЮСШ (Миколаїв), який в серіх післяматчевих пенальті переграв КОЛФІКС (Костопіль).

Нагадаємо нашим вболівальникам, що за підсумками виступів в першій лізі МФА вже наступний сезон – 2019/2020 розпочне в вищій лізі ДЮФЛУ.

Ще одна закарпатська команда ужгородська СДЮСШОР  U-15 учора, 23 червня в Щасливому (Київська область)розпочала свої виступи в фінальній частині ДЮФЛУ в вищій лізі. На жаль, перший матч вийшов невдалим для підопічних Тараса Вайданича, які поступилися з рахунком – 0:2 одноліткам одеського «Чорноморця». Сьогодні ужгородці зійдуться зі своїми старими суперниками з 4-ї групи львівськими «Карпатами», а 26 червня зіграють заключний матч групового етапу з київським «Динамо».

Семен МИХАЙЛИК

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

24 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів