Закарпатці, #є_питання: Чи підтримуєте ви хімічну кастрацію педофілів?

Закарпатці, #є_питання: Чи підтримуєте ви хімічну кастрацію педофілів?
Ми в Uzhgorod.net.ua вирішили проводити одноденні опитування на актуальні теми. І хочемо чути думку закарпатців. Цього разу цікавимося, чи підтримують краяни хімічну кастрацію педофілів.

 

Протягом останнього тижня Україною прокотилася хвиля зґвалтувань. Безперечно, найрезонансніший випадок стався на Одещині – там місцеві жителі тиждень шукали 11-річну Даринку Лук'яненко, яку вбитою та зґвалтованою знайшли у вигрібній ямі будинку 22-річного односельчанина.

Однак трагедія не оминула й інші області. Про випадки зґвалтування повідомляли у Запоріжжі, Умані, Маріуполі, Вінничині, Київщині, а тепер і в закарпатському Перечині. Днями на сайті Верховної Ради України з'явилася електронна петиція про "Захист дітей від сексуального насильства". Серед іншого одним із пунктів мір покарання до ґвалтівників є запровадження хімічної кастрації педофілів. Ознайомитися та підписати можна ТУТ.

Тож є питання: чи підтримуєте ви хімічну кастрацію педофілів?

Опитування проводимо на нашій Фейсбук-сторінці, тож запрошуємо всіх читачів бути активними й висловлювати свої думки! А також, певна річ. надсилайте нам свої питання - актуальні для вас - будемо їх теж публікувати!

Натискайте варіант відповіді, який підтримуєте, і пишіть у коментарях, чому так вважаєте. Голосування триває ТУТ

Нам цікава ваша думка!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів