В Ужгороді вручили дипломи понад 60 магістрам фізики

В Ужгороді вручили дипломи понад 60 магістрам фізики
Перший місяць літа — гаряча пора сесії для студентів і державної атестації для випускників. Тим часом магістри фізичного факультету, котрі навчалися упродовж шести років, усе вже поскладали й 21-го червня відкрили сезон випускних в Ужгородському національному університеті. У ректораті вручили понад 60 дипломів, третина з яких — із відзнакою.

 

Магістри опановували спеціальності «Середня освіта. Фізика», «Фізика та астрономія», «Прикладна фізика та наноматеріали».

На початку заходу декан Володимир Лазурнаголосив: «Усе позитивне, чого досягло людство, пов’язано з фізикою. Пам’ятайте, що навчалися в найпотужнішому за науковими показниками підрозділі Ужгородського національного університету, випускники якого відомі у світі. Для вас відкриті двері до аспірантури та найкращих установ. Вітаю і завжди чекаю на факультеті, як і всі викладачі. Нехай щастить, добра вам і процвітання!».

Завідувач кафедри прикладної фізики Іван Небола у зверненні до вчорашніх студентів зауважив, що їм дуже пасує святкове магістерське вбрання, й запропонував черговим випускникам приходити в мантіях і на захист дипломних робіт.

Заступник декана, очільник кафедри теоретичної фізики Мирослав Карбованецьнасамперед удячно звернувся до батьків магістрів: «Протягом останніх шести років викладачі частіше бачили ваших синів і доньок, ніж ви. Ми навчали їх не тільки науки, а й виховували. А ще — вчилися від студентів. Випускники, пам’ятайте про наукових керівників, які завжди прийдуть на допомогу. Для вас ніколи не заростуть стежки на рідний факультет».

Наостанок — традиційні світлини на згадку з підкинутими конфедератками, а потім — фотосесія біля будівлі ректорату. Успіхів усім випускникам!

Ольга Брайлян,

фото Сергія Харука

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів