Чи можливий запуск авіарейсів «Ужгород-Прага»?

Чи можливий запуск авіарейсів «Ужгород-Прага»?
Сьогодні під час зустрічі з голова Закарпатської обласної ради М. Рівіс порушив перед сенаторами вкрай важливе для Закарпаття питання.

 

Зі слів Михайла Рівіса, побудований за чехів аеропорт «Ужгород» та збережений коштом обласного бюджету на сьогодні  має безпекову європейського рівня сертифікаційну придатність, діють регулярні авіасполучення із Києвом тощо.

"Однак для прийому авіалайнерів «Боїнг» аеропорт потребує допоміжної пожежної техніки. Крім того, краяни, які працюють у Чехії, а таких чимало, порушують перед владою питання про запуск авіарейсів «Ужгород-Прага». Тож сприяння сенаторів у пошуку чеської авіакомпанії для здійснення таких польотів є дуже вагомим для нас", – прокоментував Михайло Рівіс.

Нагадаємо: сьогодні, 25 червня, у камінному залі облдержадміністрації відбулася ділова зустріч та перемовини керівництва області - голови облради Михайла Рівіса та в.о.голови облдержадміністрації Івана Дурана з поважною делегацією сенаторів Парламенту Чеської Республіки. У заході також взяли участь: Надзвичайний і Повноважний Посол ЧР в Україні Радек Матула, Генеральний консул ЧР у Львові Павел Пешек, голова представництва в Закарпатській області «Єврорегіон – Карпати Україна» Василь Худинець та інші, повідомили у виконавчому комітеті Закарпатської обласної ради.

 

25 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів