Закарпатські правоохоронці розшукали 8 зниклих

Правоохоронці  Ужгородського районного відділення поліції розшукали двох неповнолітніх дівчат, мешканок обласного центру та села Геївці, про зникнення яких повідомив один з батьків. Дівчата,  віком 13 та 14 років  пішли  на дискотеку у село Тарнівці Ужгородського району  та не повернулися.  

 

Менш ніж за добу поліцейські встановили місцезнаходження зниклих. Неповнолітніх  розшукали  у селі Діброва, що на Тячівщині,  куди вони поїхали до матері однієї з них.  З ними все гаразд, їх життю та здоров‘ю загроз нема. Дітям поліцейські наголосили  про неприпустимість такої поведінки в майбутньому. 

Двох чоловіків, про зникнення яких заявили родичі, розшукали правоохоронці Іршавського  відділення  поліції. Мешканці села Білки  та Ільниця  пішли з дому на заробітки, на телефонні дзвінки не відповідали.

Поліцейські Свалявського  відділення поліції встановили місцезнаходження 24-річного мешканця с.Пасіка, який виїхав з дому у пошуках роботи  і не повернувся. Поліцейські чоловіка  розшукали, наразі він знаходиться за місцем  свого проживання.  

Усіх розшуканих повернули додому. Загроз  життю та здоров’ю знайдених нема. 

Правоохоронці Ужгородського відділу та Мукачівського районного відділення поліції встановили місцезнаходження трьох  підозрюваних у вчиненні кримінальних правопорушень. Чоловіків передали ініціаторам розшуку. За усіма фактами триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів