Соковита піца на італійський манер

Соковита піца на італійський манер
Ніжні і гострі, з шинкою, з ковбасками, лише з сирами - в більшості піц використовується 2 або 3 сорти високоякісних сирів і найсвіжіші м'ясопродукти. 

 

Будь-яке сучасне місто неможливо уявити без піци, а найкраща піца на замовлення у Львові готується в ресторані Орігамі. Розглянемо топ 10 піц, що найчастіше обирають клієнти.

Рейтинг піц

1. Італійська піца Маргарита. Як свідчать дані соцопитувань, біля 39 % італійців вважають її кулінарним символом країни. Складові цієї страви надзвичайно прості, її основні інгредієнти: сир моцарела, стиглі помідори і свіжий базилік. Готують піцу по єдиному стандарту: тісто змащують соусом, приготованим з помідорів (або томатною пастою), заготовку ставлять в піч на 10 хвилин, потім її посипають сиром і збризкують оливковим маслом. Зверху прикрашають Маргариту незмінно гілочки базиліка.

2. Сицилійська піца. Її знають і люблять в усьому світі не менше, ніж Маргариту. Головні складові традиційної страви - анчоуси, сир пекоріно і томати. Далі в начинку можна додавати все, що завгодно: від ананасів до оливок. Основні особливості цієї страви – квадратна форма, товста основа, сир, покладений під соус обов’язковий інгредієнт – анчоуси. Таємниця всенародної любові в поєднанні гострого смаку і екзотичних поєднань. Тож не гайте часу, робіть вибір, щоб скоріше замовити піцу!

3. Пепероні. Страва більш американська, ніж італійська. Ця гостра перепічка з ковбасками пепероні впевнено тримає першість по любові у американців, які надають їй перевагу навіть перед такою беззаперечно улюбленою стравою, як гамбургери. Основний інгредієнт піци – пепероні (різновид салямі), що надає страві пікантної гостроти і незабутнього смаку.

4. Чотири сири. Кватро Формаджіо - страва, начинка якої складається з 4 сирів: як правило, це Пармезан (твердий сир), Дор Блю (блакитний сир), Моцарела (м’який сир) і Едам (напівтвердий сир з горіховим смаком). Ідеальна закуска під біле вино - як післясмак залишається лише ніжний смак сирів. Відноситься до типу білих піц, в яких немає нічого зайвого - ні томатного соусу, ні м'ясних інгредієнтів. Найголовніші у страві – сири, а точніше, їх поєднання.

5. Баварська. Дуже поживна піца, за складом у чомусь близька до пепероні, лише замість пепероні в ній використовують баварські ковбаски. Ніжна скоринка з моцарели з пармезаном - і готова смачна страва до улюбленого німцями пива. Скуштувавши цю страву, ви на мить перенесетесь до Баварії – у світ смачного пива, атракціонів і баварських ковбасок, відомих у всьому світі.

6. Гостра Мексикано. Якби мексиканці готували піцу, вона була б саме такою. Хоча, хіба важливо, звідки родом страва, якщо вона надзвичайно смачна і апетитна? До складу піци входять 2 види ковбас - баварські і салямі. Це поживний вогонь, як і інші страви мексиканської кухні. Подобається ще гарячіше? Подбайте заздалегідь, щоб було чим запити.

7. Грибна. Гриби віднедавна - інгредієнт піци, що дуже часто використовується. Є навіть просто Грибна піца, в якій немає томатів і м'ясних компонентів. Найчастіше для начинки використовують печериці, але в залежності від місця приготування можна зустріти страви і з іншими грибами. Страва не потребує особливих спецій і добавок, хоча трохи гостроти не завадить.

8. М'ясна. М'ясна піца – напевне, перше, що спадає на думку перед тим, як замовити піцу. Це дуже поживна страва, в начинці якої аж 3-4 види м'яса або ковбас. Зазвичай це шинка, салямі, ковбаски. Додайте ще 2 різновиди сиру і найкраща піца для м'ясних гурманів готова.

9. Чотири сезони. Найвідоміша неаполітанська піца, що існувала ще в 1660 році. Чотири сезони чимось нагадує пробник. Корж розділений на 4 частини, на кожній з яких різна начинка символізує певну пору року. На зимовій частині - консервовані гриби, на літній - помідори, на осінній - оливки і ковбаски, на весняній - куряче м'ясо. Піца підкорює з першого погляду, а той, хто скуштує цю страву, відразу стає її фанатом.

10. Гавайська. Завершує наш рейтинг піц незвичайна і екзотична Гавайська. Перепічка з начинкою з шинки, ананасів і двох видів сиру завоювала незмінну любов не лише у наших дорослих клієнтів, але й у дітей завдяки гострому освіжаючому смаку. Це надзвичайно поєднання є улюбленим у багатьох людей, адже страва не тільки смачна, але й дуже красива. Лише уявіть – жовті соковиті шматочки ананасу в поєднанні з світлою розплавленою моцарелою і апетитною рожевою шинкою.

Піца з доставкою

У ресторані Орігамі вам запропонують великий вибір незмінно смачних і поживних італійських страв. Піца - це не лише їжа, але й спогади про сонячну Італію, окраса столу і незмінний центр тяжіння для великої родини або компанії друзів. Адже так приємно провести час в колі приємних людей, скориставшись сервісом доставка піци. Не сумнівайтесь - з якого б району Львова не було зроблене замовлення, кур'єри привезуть свіжу, гарячу ароматну страву, наче щойно з печі.

 

27 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів