Закарпатські прикордонники "обрубали" двом молдованам мрії про ЄС

Закарпатські прикордонники "обрубали" двом молдованам мрії про ЄС
Двох незаконних мігрантів затримали учора вдень прикордонники Чопського загону у рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2019».

 

Інформацію про  можливу появу поблизу держрубежу групи нелегалів військовослужбовці відділу «Великий Березний» отримали від оперативних співробітників прикордонного відомства.

Відповідно, правоохоронці посилили заходи з охорони кордону та вислали додаткові наряди у вказаний оперативниками район. Нездовзі, прикордонний наряд від відділення «Великий Березний» виявив наоколиці населеного пункту Завосино двох іноземців, що рухалися в бік держрубежу. Обидва чоловіки пред’явили паспортні документи громадян Молдови, проте визнали, що мали на меті потрапити до Словаччини в обхід пунктів пропуску.

Наразі затриманих доставлено у спец приміщення відділу прикордонної служби«ВеликийБерезний». Після проведення відповідних фільтраційних заходів їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Прес-служба Чопськогоприкордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів