Сбушники затримали хабарника на кордоні в Закарпатті

Сбушники затримали хабарника на кордоні в Закарпатті
На Закарпатті прокуратура та СБУ викрили провідного спеціаліста відділу фіто-санітарних заходів на кордоні ГУ Держпродспоживслужби, який вимагав 7 тис грн неправомірної вигоди.

 

Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області  викрито провідного спеціаліста відділу фіто-санітарних заходів на кордоні ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області, який організував схему отримання неправомірних вигод від суб’єктів підприємницької діяльності за видачу фітосанітарних сертифікатів для експорту продуктів рослинництва за кордон.

Затримали чоловіка в його робочому кабінеті, під час отримання ним другої частини неправомірної вигоди, в розмірі 3 тис грн.

До цього, правоохоронцями задокументовано факт отримання ним 4 тис грн. 

Наразі триває проведення першочергових слідчих дій з документування протиправної діяльності викритого на хабарі чиновника, проводяться обшуки за місцем роботи. 

Фігуранта  затримано в порядку ст.208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст. 368 КК України  - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Триває подальше досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів