Закарпатські паралімпійці зайняли третє командне місце на міжнародному турнірі з настільного тенісу в Німеччині

Закарпатські паралімпійці зайняли третє командне місце на міжнародному турнірі з настільного тенісу в Німеччині
04-07 липня 2019 року в Федеративній Республіці Німеччині в містечку Дурах, що в Баварії, відбулись міжнародні змагання спортсменів-інвалідів та ветеранів спорту з настільного тенісу.

 

Уперше у цих змаганнях активну участь взяли спортсмени з Закарпатської області. У змаганнях брали участь 8 команд з різних країн Європи. Відрадно, що українська збірна у цих змаганнях зайняла третє командне місце. Перше і друге місце зайняли представники Сербії і Польщі. Господарі ж турніру зайняли п’яте місце.

Змагання проводились виключно в командному заліку. За звитягу закарпатські паралімпійці та ветерани спорту були нагороджені кубком і грамотою. Серед закарпатських паралімпійців участь у змаганнях взяли члени Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець, Микола Ляхов та Антоніна Ходзинська. Тренером закарпатських параолімпійців виступив Іван Біров, який також виступав в якості ветерану спорту.

Найкращі результати серед закарпатських спортсменів показали Іван Біров, Олександр Лизанець і Антоніна Ходзинська.

Попри те, що закарпатські спортсмени не зайняли перше місце, вони не падають духом та обіцяють наступного року показати кращий результат. Зі слів Олександра Лизанця, крім досвіду участі в такому турнірі, де виступають кращі паралімпійці Європи, йому вдалось налагодити контакти з представниками збірної Німеччини з приводу співпраці, в тому числі в плані створення спортивно-реабілітаційного центру в місті Ужгороді.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

09 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів