З’їв банош – закуси тарілкою. В ужгородській винарні всі страви подають у їстівному еко-посуді

З’їв банош – закуси тарілкою. В ужгородській винарні всі страви подають у їстівному еко-посуді
Ті, хто куштував, кажуть: на смак, як вівсяні хлібці.

 

В ужгородському ресторані страви подають у їстівному еко-посуді: його замовляють спеціально з Польщі. Тарілки виготовлені з пресованих пшеничних висівок, детальніше дивіться у відеосюжеті від Sirius:

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 липня 2019р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*