Відбулось перше засідання Приймальної комісії УжНУ в ході цьогорічної вступної кампанії

Відбулось перше засідання Приймальної комісії УжНУ в ході цьогорічної вступної кампанії
У середу, 10 липня, відбулось засідання Приймальної комісії. На пропозицію відповідального секретаря Приймальної комісії Петра Горвата було розглянуто й затверджено рішення по низці актуальних питань вступної кампанії-2019: допуск абітурієнтів до участі у конкурсному відборі, зміни до правил прийому, зміни до розкладу вступних випробувань за ОС «магістр», організація вступних випробувань та інші.

 

Сьогодні розпочався прийом заяв на базі повної загальної середньої освіти, ОКР «молодшого спеціаліста» та продовжився прийом  заяв до Природничо-гуманітарного коледжу, тож віднині робота Приймальної комісії кипить.  Петро Горват, відповідальний секретар Приймальної комісії, прозвітував про перші успіхи: "Перша заява, яка надійшла о 9:00 год, була подана на спеціальність «Фармація, промислова фармація»,  з пріоритетом «1» від вступника з Рівненської області. Станом на 16:00 год. 10 липня подано близько 950 заяв, наразі лідерами по кількості заяв є  медичний факультет (10%) та юридичний факультет (також 10%). Є заяви з різними пріоритетами, а також і на небюджетні пропозиції, тож процес розпочався активно. Розраховуємо, що цьогоріч буде подано достатню кількість заяв в наш університет на всі факультети й спеціальності.

Крім того, сьогодні розпочався прийом заяв на основі диплому «молодшого спеціаліста», тобто випускників коледжів. Котрі нині виявили цікавість до всіх спеціальностей: медичних, педагогічних, гуманітарних та інших. З 1 липня ми приймаємо заяви до Природничо-гуманітарного коледжу. І станом на сьогодні до нього подано вже 469 заяв. До речі, це останній прийом ОКР «молодший спеціаліст» в Україні. Цього року було відкрито філію у м. Львів, де сьогодні також активно розпочався прийом заяв від абітурієнтів".

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів