Закарпаття: автодорогу Н-09 поступово приводять до ладу. Як це виглядає?

Закарпаття: автодорогу Н-09 поступово приводять до ладу. Як це виглядає?
Автошлях Н-09 починається у Мукачево, проходить через Хуст, Тячів, Рахів, Ясіня, Яблуницький перевал на території нашої області. 

 

Уже декілька місяців на цій дорозі тривають інтенсивні ремонти дорожнього полотна. Слід розуміти, що одна з причин винекнення ямковості та подальшої руйнації дороги є захаращені кювети та узбіччя. 

Довідка: Кювет - водостічна канава вздовж шляху. Призначена для стоку води з дороги. Іноді влаштовується для дренажу основи дорожнього покриття. Кювет може бути не укріпленим (ґрунтовим) і укріпленим, вимощених камінням або повністю покритим бетоном. Від дороги його може відокремлювати невелика огорожа.

Довідка: Узбі?ччя — виділений конструктивно або суцільною лінією дорожньої розмітки елемент автомобільної дороги, який прилягає безпосередньо до зовнішнього краю проїзної частини, розташований з нею на одному рівні та не призначений для руху транспортних засобів, крім випадків передбачених правилами дорожнього руху.

Зараз роботи з прочистка кюветів, труб - забезпечення водовідводу тривають на 150 кілометрі автодороги (на фото), інформує Служба автомобільних доріг в Закарпатській області.

 

11 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Вася 2019-07-11 / 22:25:35

    Де фотки? Які участки ремонткють?! Новина ні про що!