«Минай» грає внічию черговий спаринг

«Минай» грає внічию черговий спаринг
ФК «Минай» провів дуже непоганий поєдинок з однією з кращих команд Угорщини. Закарпатці на стадіоні в  містечку Мезекевешд зіграли у результативну нічию з місцевим клубом з рахунком 3:3.

 

І це з командою, яка за підсумками минулого чемпіонату увійшла в 6-ку кращих у цій країні. Тим не менше, закарпатці не злякалися  рівня суперника і забили на виїзді 3 голи, показавши при цьому поки що кращу результативність на цих зборах. Сам поєдинок був трохи незвичним – через свій формат. За спільною домовленістю тренерських штабів обох команд, футболісти грали не звичні 90 хвилин, а цілих 120: по два тайми по 60 хвилин – звісно, різними складами. Подібну практику застосовують у товариських матчах доволі часто – вирішили проекспериментувати і зараз. Зрештою, гра в Мезекевешді стала хорошим іспитом для закарпатців – і перевірила, в першу чергу, їх витривалість.

 

Загалом, цей матч «минайці» можуть віднести собі в актив. Команда демонструвала хороші швидкості, володіла м’ячем, створювала моменти. Футбоілсти виконували чимало роботи і полі і продемонстрували, що вони у хорошій фізичній готовності. Щоправда, і господарі були доволі активними. Саме футболісти «Мезекевешда» відкрили рахунок – на 12-ій хвилині вони заробили право на пенальті, який реалізував форвард господарів Чері – 1:0. «Минайці» зуміли відновити паритет в рахунку ще до перерви – за 5 хвилин до свистка. Після розіграшу стандарту вперше за «Минай» відзначився новачок Олег Маїк. «Мезекевешд» знову вийшов вперед на початку другого тайму. А через хвилин двадцять вони повторили успіх – гол на рахунку грузинського легіонера Зівзівадзе.

 

Проте закарпатці продемонстрували характер і бойовий дух і змогли вирвати нічию. В останню пятнадцятихвилинку  цього виснажливого спарингу двічі відзначився Роберт Гегедош – 3:3. Із таким рахунком матч і завершився.

 

Це вже друга нічия «Минаю» в Угорщині на цих тренувальних зборах. І, що цікаво, друга нічия з командами топ-6 цієї країни. Загалом, в Угорщині за всю історію наш клуб зіграв вже 6 матчів – маємо 1 перемогу, 3 нічиї та 2 поразки. Не виключено, що перед стартом Першої ліги «Минай» ще раз завітає до нашого географічного сусіда в гості для проведення ще одного товариського матчу.

 

Наразі «минайці» повертається додому із заслуженим гарним настроєм. Попереду – нові тренування. А вже у найближчий вівторок «Минай» зіграє товариський матч вдома.

 

Інформаційний департамент ФК «Минай»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів