Жінкам на замітку: помилки при створенні образу, які додають віку

Жінкам на замітку: помилки при створенні образу, які додають віку
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Тримайте відкритою шию

Якщо ви хочете виглядати молодше, переконайтеся, що ви не сховали шию. Виберіть потрібний стиль.

Не носіть довгі спідниці

Довгі спідниці не допоможуть вам виглядати молодими, крутими або звабливими. Міні-спідниці — теж не варіант, бо вони можуть змусити вас виглядати вульгарно. Вибирайте спідницю міді — вона ідеально впишеться у ваш гардероб.

Залиште своє пальто вдома

Навіть якщо ви любите своє в'язане пальто, тримайтеся подалі від нього. Особливо, якщо вона темного кольору. Виберіть натомість піджак або куртку.

Не використовуйте шарф, як аксесуар

Шарф змушує вас виглядати старшими, тому вам слід уникати його використання, якщо тільки на вулиці не вітряна погода.

Уникайте чорного одягу

Чорний — дуже елегантний колір, але ви повинні намагатися уникати повністю темних нарядів. Ви ризикуєте виділити колір вашої шкіри і всі зморшки або плями, які у вас є. Одяг з більш яскравими відтінками навпаки освіжить ваше обличчя.

Вибирайте світлі тони косметики

Надмірний макіяж і дуже яскрава або темна помада — це елементи, які привернуть увагу людей до зморшок навколо вашого рота, а темні тіні змусять очі виглядати більш суворими. Нейтральні тони і блиск для губ допоможуть вам, навпаки, виглядати більш природними і молодими.

Скажіть «ні» мішкуватому одягу

Мішкуватий одяг робить вас ширшими, тому використовуйте його, наприклад, щоб піти в спортзал. А для повсякденного варіанту вибирайте одяг, який найкращим чином відповідає вашій фігурі.

Якщо можливо, уникайте використання окулярів

Деякі люди носять окуляри, щоб виглядати інтелектуально, але насправді вони додають кілька років до своєї зовнішності. Уникайте їх і використовуйте контактні лінзи, якщо у вас проблеми із зором.

Тримайтеся подалі від квіткових принтів

Сукні та блузи з квітковими принтами змушують вас виглядати трохи старомодно. Натомість вибирайте наряд пастельних відтінків, а квіти залиште для вечірки в стилі ретро.

Не робіть занадто коротку стрижку

Коротке волосся виглядає елегантно, але також така зачіска може додати вам пару років.

Не використовуйте неякісну автозасмагу

Неякісна автозасмага виглядає неприродно і виділяє всі недоліки вашої шкіри, які ви намагаєтесь приховати. Вибирайте крем для засмаги з SPF, і ви отримаєте приємний природний і рівномірний бронзовий тон.

Ukr.Media

 

16 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів