Б'юті-помилки, через які брови виглядають некрасиво

Б'юті-помилки, через які брови виглядають некрасиво
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Відсутність очищення

Брови — теж волосся, тому вони потребують спеціального догляду. До того ж, пори тут забиваються куди швидше, ніж на інших ділянках обличчя, і відмовлятися від хорошого очищення — пряма дорога до запалення фолікулів і почервоніння. Важливо пам'ятати, що далеко не всі засоби підходять для видалення макіяжу в цій зоні. Краще всього використовувати пінки для вмивання і легкі тоніки без агресивних компонентів. Інакше волоски можна легко пошкодити і навіть спровокувати їх випадання.

Нехтування пілінгом

Якщо ви використовуєте креми для обличчя, щоб зволожувати шкіру під бровами і сподіваєтеся, що вона не буде лущитися, то вже допускаєте грубу помилку. Від такого «догляду» волосся швидко жирніє і починає втрачати форму. Гірше тільки забувати при цьому про регулярний пілінг. Тому двічі на тиждень (якщо у вас проблемна шкіра, достатньо одного) використовуйте спеціальний скраб або гоммаж. Такі засоби очищають шкіру від ороговілих частинок, прискорюють ріст волосся, зміцнюють волосяні фолікули і роблять брови густішими. А щоб після корекції фарба трималася довше, обов'язково робіть пілінг перед кожною процедурою і уникайте його протягом тижня після.

Використання ножиць та збільшувального дзеркала

Загальнодоступність збільшувальних дзеркал призвела до того, що жінки, уважно в них вдивляючись, не відчували реальних пропорцій обличчя і прибирали забагато волосків. Не повторюйте цих помилок! І якщо вже зважилися коригувати форму, робіть це при хорошому освітленні і з нормальним дзеркалом. Що стосується ножиць, їх взагалі краще не використовувати — брови акуратно виглядають після "стрижки" тільки перший час, потім волоски стирчать в різні боки і погано піддаються укладанню.

Неправильне застосування пінцета

Або неправильно підібраний пінцет, який може подряпати шкіру під бровами або пошкодити волоски. Ця зона дуже чутлива, щоб самостійно з нею працювати, особливо не розуміючи, яка форма вам потрібна. Наприклад, в домашніх умовах і без допомоги фахівців перетворити ті ж «ниточки» в пишні брови практично неможливо, тому використовувати пінцет потрібно тільки при крайній необхідності. Так, і ніякого воску, ниток і, тим більше, бритви для корекції брів! Це призведе до жахливих наслідків.

Бездумне слідування трендам

Форма брів — дуже індивідуальний момент. Ви ж розумієш, що не може одна і та ж форма підійти навіть двом, здавалось б, однаковим обличчям. У будь-якому випадку, у когось брова буде довшою і темнішою, у когось ширшою і світлішою. Що вже говорити про мільйони дівчат, які, побачивши черговий образ Прянки Чопра або сестер Кардаш'ян, вирішують зробити так, як у зірки. Жоден адекватний майстер не погодиться на такий експеримент. Зате порадить підібрати форму брів, яка підходить саме вам. І це краще рішення — погоджуйтеся без жалю і роздумів!

Джерело: Ukr.Media

 

22 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів