«Жінка в полоні»: у Всесвітній день протидії торгівлі людьми в Ужгороді відбудеться низка заходів та показів

«Жінка в полоні»: у Всесвітній день протидії торгівлі людьми в Ужгороді відбудеться низка заходів та показів
У 2013 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину.

 

У рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми у кінотеатрі «Доміон» в Ужгороді відбудеться безкоштовний показ документального фільму «Жінка в полоні».

«Жінка в полоні» – фільм про 52-річну угорку Маріш, яка служить одній родині вже десятиліття, працюючи по 20 годин на день без оплати. Гнобителі відібрали в неї документи і заборонили виходити з дому без дозволу. З Маріш поводяться, як із твариною: вона харчується недоїдками і не має ліжка для сну.

Дні й роки минають у страху, але жінка мріє повернути собі своє життя. Присутність камери допомагає їй усвідомити, що вона – не одна. У серці народжується довіра. Після двох років зйомок вона набирається духу і розповідає про свій план: «Я втечу». Фільм простежує героїчний шлях Маріш назад до свободи.

Також до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми на території кінокомплексу «Доміон» відбудеться інформаційна акція щодо загальних повноважень суб’єктів взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми.

Місце проведення: м. Ужгород, вул. Минайська, 40, кінокомплекс «Доміон».

Дата проведення: 30 липня.

Початок о 14.00 год.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів