В Ужгороді визначили переможців конкурсу бізнес- проектів для підприємців –початківців

В Ужгороді визначили переможців конкурсу бізнес- проектів для підприємців –початківців
Сьогодні, 26 липня, у прес-центрі облдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу бізнес- проектів для підприємців – початківців (стартапи) у рамках Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 рр.

 

За дорученням першого заступника голови обласної ради, співголови конкурсної комісії «Конкурсу стартапів» Йосипа Борто участь у засіданні взяв керуючий справами виконавчого апарату облради Юрій Гузинець. Він щиро привітав учасників цього унікального конкурсу, зазначив, що «Конкурс стартапів» уперше фінансується за кошти обласного бюджету в рамках ухваленої депутатами облради відповідної Програми. Адже Закарпаття – це край із великими можливостями залучення кращих європейських практик у діяльність малого та середнього бізнесу, а його унікальне розташування створює сприятливі умови для розвитку стартапів, іновацій і конкурентоспроможності продукції. Побажав всім учасникам вдалих презентацій і успіхів у конкурсі.

Про порядок розгляду проектів та дату проведення чергового засідання конкурсної комісії для прийняття рішення про визначення переможців розповіла заступник директора ? начальник управління розвитку промисловості, торгівлі та підприємництва департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Галина Руснак.

За словами директора КП «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва Закарпаття» Михайла Данканича, загалом на конкурс подано 18 проектів. Серед них: «Автоімпорт», «Виготовлення еко-сумок», «Просування торгівлі унікального еко-розпалювача за допомогою створення бренду», «Розвиток оптової торгівлі біопаливом», «Мобільний додаток INGRID», «З-Д конструктор» і навіть облаштування гірського кемпінгу «Лисиччина хата» та ін. Максимальна сума фінансування одного проекту – до 30 тис грн.

Відтак усі учасники провели презентації щодо поданих проектів. Члени конкурсної комісії активно обговорювали їх та ставили запитання по суті. «На те й проводиться конкурс, щоб вибрати серед багатьох проектів – кращі»,? підсумував Юрій Гузинець.

Виконавчий апарат облради

 

26 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів