Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з колективами Центральної міської клінічної лікарні та Ужгородської міської поліклініки

Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з колективами Центральної міської клінічної лікарні та Ужгородської міської поліклініки
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з колективами Центральної міської клінічної лікарні та Ужгородської міської поліклініки.

 

Обидва заклади пройшли реорганізацію в комунальні некомерційні підприємства в рамках медичної реформи, яка проводиться в Україні. Минулого тижня конкурсна комісія, заслухавши претендентів на вакантні посади директорів цих НКП, їхнє бачення розвитку закладу, визначила тих, із ким рекомендувала укласти контракт на наступні 5 років. У центральній міській клінічній лікарні директором працює раніше головний лікар Іван Курах, а в міській поліклініці керівник змінився – директором обрано Аллу Сіру.

Міський голова привітав колективи з продовженням роботи в нових умовах, наголосив, що успішність, фінансування і забезпечення устаткуванням закладів залежатиме не лише від керівників, а від кожного медичного працівника, адже кошти надходитимуть за кожного пацієнта і надані послуги. Обговорили також питання, в яких керівництво міста може сприяти працівникам лікарні та поліклініки.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів