Четверо нелегалів та провідника затримали прикордонники біля Ужгорода

Четверо нелегалів та провідника затримали прикордонники біля Ужгорода
Учора ввечері військовослужбовці Чопського загону вкотре стали на заваді незаконному переправленню групи осіб через державний кордон.

 

Під час несення служби прикордонний наряд від відділу «Ужгород» помітив рух невідомих неподалік населеного пункту «Оноківці». Двоє чоловіків та три жінки прямували лісом у напрямку держрубежу.

Правопорушників вдалося затримати за десять метрів до кордону. Жоден з них не мав при собі документів, що посвідчують особу.

Під час перевірочних заходів прикордонники встановили, що троє з затриманих є громадянами Афганістану та один в’єтнамець. Разом з іноземцями прямував громадянин України, метою якого було переправити нелегалів на територію Словаччини.

Наразі проводяться перевірочні заходи та встановлюються інші причетні до правопорушення. З метою з’ясування обставин та притягнення до адміністративної відповідальності, незаконних мігрантів доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». У діях нашого співвітчизника вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів