Поліція Ужгорода: інформація про поранення в місті юнака ножем в серце – фейк

Поліція Ужгорода: інформація про поранення в місті юнака ножем в серце – фейк
Розповсюджена в Інтернет-мережі та окремих ЗМІ інформація про напад компанії невідомих на юнака в Ужгороді й поранення останнього ножем у серце не відповідає дійсності.

 

Учора ввечері та сьогодні, 2 серпня, зранку в мережі Інтернет з’явилася інформація, яку підхопили та розповсюдили окремі ЗМІ.

У ній йдеться про те, що вчора ввечері група невідомих напала з ножем на хлопця в Ужгороді, завдавши йому ножового поранення в серце. 

Поліція провела ретельну перевірку даної події. До правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що в міську лікарню доставлено з непроникаючим пораненням грудної клітини жителя м.Ужгорода 1999 р.н. Стан потерпілого задовільний, внаслідок поранення серце та інші життєво важливі органи не зачеплено. 

Сам потерпілий ужгородець категорично відмовляється від написання заяви в поліцію з даного приводу. Претензій ні до кого не має. 

Поліцейські також переглянули записи камер відеоспостереження, розташованих у районі вулиць Довженка-Корятовича, де буцімто відбувалася дана подія. Підтвердження нападу трьох невідомих із ножем на перехожого, як повідомило джерело в мережі Інтернет, не знайдено. 

Поліція Ужгорода продовжує перевірку за даним фактом і визначається з правовою кваліфікацією події. 

Водночас звертаємося із застереженням до громадян і до представників ЗМІ – не подавати неперевірену інформацію, яка може набути негативного розголосу в суспільстві й дестабілізувати ситуацію в місті. Наперед вдячні за порозуміння.   

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів