ДТП на Хустщині: постраждали мама з дитиною

ДТП на Хустщині: постраждали мама з дитиною
Хустські поліцейські встановлюють обставини аварії з потерпілими у селі Хустець Хустського району. Повідомлення про ДТП надійшло на лінію «102» вчора, 2 серпня, близько 13:48 від аноніма. 

 

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що близько 13:40 у селі Хустець відбулася ДТП за участі легковика «ВАЗ 2106» та скутера. За попередньою інформацією, 25-річний водій автомобіля, місцевий мешканець, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з скутером під керуванням 22-річної жительки Копашнево, яка їхала разом зі своєю однорічною донькою. У результаті аварії, водійка та дитина отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до лікарні. Загрози їх життю немає.

За даним фактом у поліції розпочали слідство. Відомості про подію внесли до ЄРДР за кваліфікацією статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими.  Водіїв освідчили. За висновком лікарів – обоє тверезі. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів