«Минай» здобуває перший заліковий бал

«Минай» здобуває перший заліковий бал
«Минайці» здобувають перший заліковий пункт у Першій лізі. Все завдяки виїзній нічиї у Миколаєві – «минайці» зіграли з місцевою командою внічию 1:1. Доля матчу вирішилася у першому таймі. Після пропущеного голу на 23-ій хвилині, закарпатці дуже швидко відігралися. Перший історичний гол «Минаю» в цьому турнірі забив Роберт Гегедош.

 

«Минайці» готувалося до цього поєдинку дуже ретельно. Команді хотілося реабілітуватися перед власними вболівальниками за невдалий старт у Першій лізі. До того ж, детально нашу команду вивчив і суперник. По-перше, із закарпатцями «корабели» грали у Кубку минулого року, а по-друге, у тренерському штабі команди працює екс-наставник «Минаю» Микола Гібалюк, який дуже добре знав можливості багатьох наших гравців.

 

У порівняні з першим туром тренерський штаб Василя Кобіна зробив декілька змін у стартовому складі. У центрі захисту замість Допілки вийшов Дмитренко, який дуже добре знає суперника, на фланзі захисту з перших хвилин вийшов Кіча.

Нарешті повернувся в основу і Нурієв, який тільки відновився від ушкодження, яке отримав на Універсіаді.  

 

І у такому складі «минайці» вміло тримали темп гри, а він був доволі високий. Варто відзначити, що «Миколаїв» - команда, яка також любить контролювати м’яч та активно пресингувати. Тому гра з перших хвилин пішла на зустрічних курсах і м’яч у центрі поля практично не тримався. У першій половині тайму в атаці краще виходило у господарів – вони мали декілька нагод для відкриття рахунку. Свого домоглися на 23 хвилині – зі своєї половині поля від захисника Кушніренка пішла довга діагональ точно на лідера команди Ковальова. А той своїм моментом скористався – 1:0.

 

Проте «минайці» довго не переймалися цим моментом і вже у наступній атаці зрівняли рахунок. Владислав Микуляк підхопив м’яч у центрі після рикошету, провів його до штрафної і віддав Роберту Гегедошу. Кращий бомбардир нашої команди минулого сезону розвернувся і послав мяч у дальній кут воріт – 1:1. Після цього моменту «минайці» почали грати впевненіше – вони більше володіли м’ячем і практично нічого не дозволяли супернику. А вони активізувалися у другому таймі. Проте наша команда добре попрацювала як без м’яча, пресингуючи опонента та змушуючи помилятися, так і з м’ячем – ми тримали круглого, добре виходили з оборони в атаку та намагалися створювати моменти у чужих воріт.

 

І наприкінці поєдинку у нас з’явилися моменти. На 77-ій хвилині під час перспективної атаки не вийшов удар у Страшкевича, а могло бути небезпечно. А ось через хвилину був шанс вирвати перемогу. Олег Маїк, який вийшов на

заміну, протащив м’яч лівим флангом та пробив вже у біля штрафної у дальній кут – на жаль, до голу не вистачило зовсім трохи. Ще через 7 хвилин Маїк пробивав головою з подачі Стасюка, але теж не точно. Були моменти і у господарів. Але наш захист та голкіпер Андрій Попович гідно справилися із ними. У підсумку «минайці» здобувають перше очко у Першій лізі. Є перша нічия – тепер чекаємо першу перемогу!  Наступний матч у Першій лізі «Минай» проведе вдома – 10 серпня приймаємо одеський «Чорноморець».

 

ФК "Минай"

 

04 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів