Жінкам на замітку: вправи для сідниць

Жінкам на замітку: вправи для сідниць
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Робіть спеціальні вправи

Включіть у свої тренування вправи, націлені саме на тренування попи, такі як сідничний місток або відведення ніг назад і в сторону. При їх виконанні ви або лежите на підлозі, або стоїте на колінах з упором на коліна — таке положення допомагає акцентувати навантаження саме на сідницях, а не на ногах.

Попрощайтеся з великою вагою

Якщо ви хочеш накачати попу і при цьому не перекачати ноги, забудьте про тренування з великою вагою: тепер ваш найкращий помічник — вага власного тіла. Якщо такі тренування здаються вам марними, не біжіть назад за гантелями: щоб підсилити ефект, краще спрямуйте енергію не більшу кількість повторень вправи. Не забувайте і про якість: вправи слід виконувати повільно, постійно утримуючи сідничні м'язи в напрузі.

Присідайте правильно

Без присідань ви ніколи не отримаєте попу своєї мрії. Однак, якщо ваша мета — пружні сідниці, а не масивні ноги, вам потрібно навчитися правильно виконувати цю базову вправу. Під час присідань, особливо з додатковою вагою, намагайтеся не опускатися нижче паралелі з підлогою — чим нижче ви занурюєтеся, тим більше задіюються квадрицепси ніг, візуально збільшують об'єм. Зробити акцент на сідницях і задній поверхні стегна під час присідань допоможе також правильне положення ніг — трохи ширше плечей.

Не відмовляйтеся від кардіо

Чергуйте силові навантаження з кардіо (і не забувайте про дні відпочинку) — це допоможе вам отримати пропорційне спортивне тіло. Добре допоможе опрацювати сідничні м'язи ходьба в гору або ходьба сходами.

Правильно харчуйтеся

Правильне харчування — ключова умова у боротьбі за спортивне пружне тіло. Якщо ваш раціон суперечить основним принципам правильного харчування, то, попри те, що м'язи будуть рости, жир, як і раніше буде залишатися в тілі. Щоб досягти успіхів, контролюйте своє щоденне харчування і вгамуйте кількість споживання вуглеводів.

Джерело: Ukr.Media

 

04 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів