Закарпатські лісівники показали, як дбають про рекреаційну мережу

Закарпатські лісівники показали, як дбають про рекреаційну мережу
Щоб відпочинок на природі був безпечним та комфортним, для відпочивальників та подорожніх закарпатські лісівники облаштовують спеціальні рекреаційні пункти. Такі «гостьові зони» розташовують на ділянках поблизу автошляхів та часто відвідуваних туристами місць.

 

За словами начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги, лісівники дбають про належний стан рекреаційної мережі постійно та активно розвивають туризм. Наглядають як за станом споруд, так і за порядком на території. Навели лад по усіх структурних підрозділах підприємства.

Рекреаційні пункти є в кожному лісгоспі. Наразі мережа рекреаційних пунктів нараховує понад 200 місць відпочинку. Розташовані альтанки в оточенні мальовничих гір та лісів. При кожному є мангал, гойдалки, дитячі гірки, столики з лавицями. На території деяких навіть є лісові розсадники, на яких відпочиваючі можуть ознайомитися із веденням лісового господарства. Деякі навіть оздоблені спортивними майданчиками, - розповідає головний лісівник Закарпаття Валерій Мурга.

Через таку «популярність» і увага до них особлива. Тож і цьогоріч до туристичного сезону об’єкти оновили на радість відпочивальникам.

На проведеній роботі лісівники Закарпаття не зупиняються, тож в мережі рекреаційних об’єктів державних лісогосподарських підприємств невдовзі очікується поповнення.

Прес-служба ЗОУЛМГ

Читайте також: На Закарпатті у Карпатському біосферному заповіднику накрали лісу на пів мільйона гривень

Головному лісівнику Закарпаття вручено підозру

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів