«Минай» вперше перемагає, а «Ужгород» поступається вдруге поспіль

«Минай» вперше перемагає, а «Ужгород» поступається вдруге поспіль
Третій тур у першій та другій професійних лігах став полярним для команд краю – «Минай» у першій лізі виборює дебютну перемогу, причому над лідером – одеським «Чорноморцем», а «Ужгород», на жаль, після домашньої осічки від житомирського «Полісся» зазнає другої поразки на виїзді від «Калуша».

 

Щодо минайців, то закарпатці приймали вдома минулорічного невдаху прем’єр-ліги – одеський «Чорноморець», який прагне знову повернутися до еліти вітчизняного футболу. Тому завдання для команди Василя Кобіна було надскладне. Але схоже, що після стартової поразки від «Прикарпаття» справи в минайців потроху налагоджуються – нічия на виїзді з «Миколаєвом», а цього разу й взагалі перемога над «Чорноморцем». Правда, далася вона важко. У першій половині господарі втримали натиск гостей, чудово на останньому рубежі відіграв кіпер Андрій Попович. А вже в другій половині гра вирівнялася й потроху за рахунку – 0:0 матч йшов до завершення, але на 4 компенсованій хвилині гри одесити схибили й порушили правила у власному карному майданчику. А пенальті відмінно виконав Анатолій Нурієв, який таким чином пороху набирає впевненості після травми, яку отримав на Універсіаді в італійському Турині. Тож вітаємо «Минай» з перемогою.

В інших матчах 3-го туру першої ліги були зафіксовані такі результати: «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Оболонь-Бровар» (Київ) – 0:1; «Авангард» (Краматорськ) – «Миколаїв» – 3:1; «Металіст 1925» (Харків) – «Рух» (Винники) – 1:1; «Агробізнес» (Волочиськ) – «Балкани» (Зоря) – 3:0; «Металург» (Запоріжжя) – «Інгулець» (Петрове) – 0:2; «Черкащина» (Черкаси) – «Кремінь» (Кременчук) – 2:2; «Волинь» (Луцьк) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 3:2.

Турнірне становище: «Авангард» – 7 очок; «Чорноморець», «Інгулець» – 6; «Оболонь-Бровар», «Кремінь», «Рух», «Металіст 1925» – 5; «Прикарпаття», «Агробізнес», «Волинь», «Миколаїв», «Минай» – 4; «Черкащина» – 2; «Металург», «Балкани» – 1; «Гірник-Спорт» – 0.

У 4-му турі 17 серпня «Минай» зіграє на виїзді зі столичним ФК «Оболонь-Бровар».

А от інший професійний закарпатський клуб ФК «Ужгород» у 3-му турі другої ліги групи А  знову зазнає невдачі на виїзді. В протистоянні в Калуші з місцевою однойменною командою ужгородці зуміли першими відкрити рахунок у матчі. На 40-й хвилині з передачі Адріана Пуканича відзначився Сергій Машталір. Однак, уже в другій половині господарі досить швидко зрівняли рахунок, а на 60-й хвилині ефектним ударом вийшли вперед – 2:1. Як виявилося цей результат і став остаточним у матчі.

В інших поєдинках матчі завершилися з такими результатами: «Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Вінниця) – 2:1; «Верес» (Рівне) – «Чайка» (ПетропавлівськаБорщагівка) – 1:0; «Буковина» (Чернівці) – «Нива» (Тернопіль) – 0:2; «Полісся» (Житомир) – «Оболонь-Бровар 2» – 4:1.

Турнірне становище: «Полісся» – 9 очок; «Калуш» – 7; «Нива» (Тернопіль), «Верес», «Поділля», «Оболонь-Бровар 2» – 6; «Ужгород» – 3; «Чайка» – 1; «Діназ», «Буковина», «Нива» (Вінниця) – 0.

Наступний матч «Ужгород» зіграє вдома 16 серпня з хмельницьким «Поділлям».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів