Жінкам на замітку: з чим можна носити спідницю нижче коліна

Жінкам на замітку: з чим можна носити спідницю нижче коліна
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Кому підійде

Всім. Не рівняйтеся на поради стилістів, які апелюють до типу фігури: носити можна все, що захочеться. А якщо робити це грамотно, то буде приємно і собі, і оточуючим.

Якщо про фігуру зрозуміло, то з ростом трохи складніше. Таку спідницю можна носити і низьким, і середнього зростання, і високим дівчатам; головне — варіювати довжину спідниці. Наприклад, більш високим дівчатам краще вибрати спідницю на пару сантиметрів довше, ніж дівчині нижче ростом. Зверніть увагу на пропорції тіла: якщо вони спотворюються — виправляйте ситуацію взуттям. Невеликий каблук або кросівки на платформі — вибір за вами.

Якщо низ здається надто об'ємним, то надіньте облягаючий верх. Він візуально зменшить розмір.

Типи спідниць

Прямі

Такі спідниці зручні в повсякденному житті, тому що не сковують рухи. По боках можливі розрізи, щоб дати більше свободи тілу. Класний варіант для офісу: і дрес-код, і ходити можна нормально. Такі спідниці можуть продаватися в комплекті з топом; зазвичай це вечірні образи або спорт-шик. Спробуйте пограти з фактурами і скласти незвичайний спосіб: наприклад, кашеміровий довгий светр пісочного кольору і темно-синя спідниця-лапша.

Вузькі

У таких спідницях можна відчути себе на всі 100: кожен сантиметр тіла облягає тканина. Звичайно, у них наввипередки не побігаєш, хіба що в кількості захоплених поглядів. Спідниця-футляр стала другою за популярністю після суконь при виборі одягу на урочистий захід — придивіться. Це більш свіжо і оригінально, ніж коктейльне плаття.

Такий тип спідниці-міді доречний скрізь, головне правильно підібрати тканину. Не беріть спідницю з дешевого трикотажу: вона швидко втратить форму, буде збиратися в складки і з'являться катишки.

Денім

З того часу як його винайшли, дизайнери не встигають дивувати зацікавлену публіку виробами з джинсу. А ми просто вдячні за джинсову спідницю довжини міді — більш універсальну річ складно знайти. З футболкою, блузкою, суворим блейзером, туфлями або кедами — вона завжди круто виглядає. У гардеробі кожної дівчини повинна бути хоча б одна така спідниця: повірте, іноді вона творить дива.

Пишні

Спідниця-сонце — недавній тренд з минулого, який і зараз не втрачає своїх шанувальниць. Це спідниця нижче коліна, тканина якої розходиться до низу подібно променям сонця. Якщо набридли звичайні моделі, тоді зверніть увагу на подвійний крій: наприклад, спідниця плюс — напівпрозора тканина зверху. Або перфорація, модна в цьому сезоні.

Спідниці-кльош

У такій спідниці використовується силует трапеції. Якщо ви незадоволені своїми стегнами, хороша новина: вона відмінно впорається з цією проблемою, приховавши зайві сантиметри від чужих очей. Не тільки стегна стануть виглядати вишуканіше, але і талія — тонше.

Шкіряні

Шкіра — постійний тренд в різних елементах одягу, і спідниця-міді — не виняток. Особливо трендово виглядатиме спідниця з лакової шкіри, на завищеній талії з ременем середнього розміру. А якщо вже хочете вдаритися в тренди з головою, то спробуйте зміїний принт. З білою сорочкою і непримітними туфлями виглядатиме неймовірно виграшно.

З чим носити

Знову ж таки, спідниця нижче коліна не має якихось рамок, крім здорового глузду. Але ми розповімо про кращі її поєднання.

Спідниця і в'язаний светр — ідеальна парочка на вересень-жовтень. Залежно від погоди, можна надіти туфлі, кросівки або грубі черевики. Спробуйте зробити монохромний — наприклад, чорний — образ, а зробити акцент на взуття.

Біла сорочка і джинсова спідниця прямо класика всіх класик. А щоб образ не був нудним, пограйте з сорочкою: виберіть ту, в якій цікаві рукава або зухвалий напис. Спідницю можна взяти з потертостями, обірваним краєм або розрізом спереду.

Спідниця в клітку і худі. Клітина — це той принт, який начебто і тренд, а ніби і класика. Їх варіацій безліч, тому вибір є. А худі можна підібрати в один з кольорів клітини або піти трохи більш оригінальним способом і надягти вирви-око-неон.

Взагалі, необов'язково купувати два різних елемента одягу. Зараз костюми-двійки неймовірно популярні і кочують із сезону в сезон. Якщо спідницю берете вузьку, то піджак нехай буде оверсайз. Вайлуватий і зі збільшеними плечима. Якщо спідниця іншого крою, то зменшуйте обсяг піджака пропорційно до розмірів спідниці.

Спідниця і топ — нещодавно таке поєднання підірвало вулиці і Instagram: кожна поважаюча себе дівчина прикупила такий комплект. І якщо трикотажні спідниця і топ вже виглядають нудно, завжди можна пограти з деталями: матеріалом, фактурою, кольором і принтом.

 

12 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів