Закарпатські газовики демонстрували свою майстерність на Волині

Закарпатські газовики демонстрували свою майстерність на Волині
У Волинській області відбувся всеукраїнський конкурс аварійних бригад 104 "Наша майстерність – Ваша безпека". На першому етапі брали участь 7 команд Західного регіону, в тому числі представники АТ «Закарпатгаз».

 

Закарпаття представило команду у складі п’яти осіб: один майстер, два слюсарі з експлуатації та ремонту газового устаткування, один диспетчер газового господарства та водій автотранспортних засобів. Для всіх команд були організовані однакові умови виконання практичних дій, ситуації та завдання. Під час змагань газовики проходили кілька конкурсних етапів, результат яких оцінюваласпеціальна комісія в складі 12 осіб.

 

«Нас оцінювали за кількома критеріями. Зокрема, перевіряли рівень оснащення аварійного автомобіля, теоретичні знання фахівців, наявність документації, швидкість одягання протигазу та рятувальних засобів. Але особливий акцент робився на перевірці оперативної та професійної локалізації всією бригадою аварійної ситуації», – розповів начальник служби контролю за виробництвом АТ «Закарпатгаз» Анатолій Стадніченко.

 

Всього  21 команда газорозподільних компаній України цьогоріч бере участь у цих Всеукраїнських змаганнях. Вони тривають упродовж серпня в трьох регіонах – Західному (Волинь), Центральному (Житомирщина) та Східному (Сумщина). Фінал відбудеться 3 вересня у Вінницькій області.

 

«Результати змагань показали, що всі учасники мають високий рівень професійної підготовки. Перед нами головне завдання – безаварійне та безперебійне газопостачання та безпека мешканців. Тому підвищення майстерності працівників АТ «Закарпатгаз» – в приорітеті», прокоментував технічний директор АТ «Закарпатгаз» Олександр Голуб.

Сьогодні в АТ «Закарпатгаз» працює 45 аварійно-диспетчерських бригад. Щодня по області заступає 12 з них. Служба працює цілодобово без вихідних та святкових днів.

 

 

Прес-служба АТ «Закарпатгаз»

 

13 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів