Тиждень для закарпатських поліціянтів почався із тактико-спеціальних навчань

Тиждень для закарпатських поліціянтів почався із тактико-спеціальних навчань
Тиждень для наших інспекторів почався із тактико-спеціальних навчань. Цього разу, взводні інструктори приготували для свої колег із роти тактико-оперативного реагування (ТОР) чимало корисної теорії та ще більше практики.

 

Дводенні навчання розпочалися із повторення курсу домедичної допомоги та практичних завдань. Так, ТОРівці закріпили знання алгоритму MARCH, накладання пов’язок, тампонування ран, евакуації постраждалих, тощо.

Уночі на інспекторів чекало наступне завдання: на визначеній території їм потрібно було знайти й знешкодити «злочинців» та врятувати цивільних.

Із сирени, «вибухів» та криків «Підйом! Шикування за 10 хвилин» — розпочався, о 6:30 ранку, наступний день навчань. У зазначений час, всі по формі та у споряджені, отримали наступне завдання-естафету: відтискання, присідання, біг, припинення масивної кровотечі, шляхом накладання турнікету та евакуація постраждалого.

Завершили навчання не менш екстремально — сплавом річкою Тиса.

Чудово, що наші інструктори проводять такі заняття для колег, адже знання потрібно постійно закріплювати, особливо ті, що стосуються допомоги громадянам та їх порятунку.

Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів