На Закарпатті п’яний водій попався поліціянтам уже втретє. Цього разу – з 3,4 проміле алкоголю

На Закарпатті п’яний водій попався поліціянтам уже втретє. Цього разу – з 3,4 проміле алкоголю
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Хустському, Міжгірському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

У селі Березово Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Pеugeоt» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в наркодиспансері в нього виявили аж 3,4 проміле алкоголю.

Що цікаво, за останній час цей водій попадається п’яним уже втретє, востаннє його затримували 5 серпня, забравши машину на спецмайданчик. 

На правопорушника склали черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

У селі Майдан Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-21021», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом «Ниви» перебував житель сусіднього села Голятин у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловік не надав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 3,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Бистриця Мукачівського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Rеnault» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель смт.Чинадієво в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.  

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники  обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів