Рятувати потерпілих під час ДТП вчилися закарпатські ДСНСники

Рятувати потерпілих під час ДТП вчилися закарпатські ДСНСники
Цими днями тривають навчання закарпатських працівників ДСНС від польських колег. Сьогодні навчалися надавати допомогу потерпілим у ДТП.

 

Тренувальними точками було визначено Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення та 1-й державний пожежно-рятувальний загін м. Ужгорода. На перший локації польські рятувальники розповідали закарпатським колегам, як правильно та з найменшими втратами для здоров’я людини надавати першу медичну допомогу постраждалим у надзвичайній ситуації. А для ужгородських вогнеборців провели майстер-клас по розрізанню понівеченої внаслідок ДТП

автівки.

Окрім навчань у рамках реалізації проекту «Підвищення здатності оперативних підрозділів ДСНС в Закарпатській області», який реалізується Фундацією іHELP Institute та фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, іноземні колеги привезли у подарунок закарпатським надзвичайникам комплект  гідравлічного аварійно-рятувального обладнання Weber, манекени-тренажери для надання першої медичної допомоги; укомплектовані медичні сумки, ноші та багато іншого потрібного рятувальникам обладнання, інформують в У ДСНС України у Закарпатській області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів