На Закарпатті двійко п’яних водіїв спричинили ДТП

На Закарпатті двійко п’яних водіїв спричинили ДТП
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Іршавському районах.

 

Ще одного нетверезого водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Ільниця Іршавського району вночі сталася ДТП: незареєстрований скутер під керуванням місцевого жителя в’їхав у припаркований на узбіччі автомобіль марки «ВАЗ-2109». На щастя, обійшлося без жертв, але коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення, то з’ясували, що водій скутера не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування. 

Ще один незареєстрований скутер поліцейські виявили в самій Іршаві. За кермом перебував житель села Собатино Іршавського району, який не має водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Вонігово на Тячівщині вночі сталася автопригода: водій автомобіля марки «ВАЗ-2107», місцевий житель, не впорався з керуванням і в’їхав у паркан. Свідками ДТП стали працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу. Правоохоронці з’ясували, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в чоловіка виявили 0,78 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники  обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів