Цікаво знати: правила догляду за шкірою навколо очей

Цікаво знати: правила догляду за шкірою навколо очей
Зберігайте. щоб не загубити.

 

Очищення

Правила демакіяжу: намагайтеся змивати макіяж м'якими плавними рухами: не тріть очі і не розтягуйте шкіру. Косметологи рекомендують користуватися двофазними засобами для зняття макіяжу, що складаються з масляної і водної основи. Олійна частина відповідає за видалення косметики, водна — за очищення і тонізування шкіри. Після застосування засобу обов'язково умийтеся водою. Ніколи не вмивайтеся милом і спиртовмісними засобами, вони пересушують шкіру і можуть викликати подразнення.

Зволоження

Кращий засіб для зволоження повік — патчі. Дія патчів спрямована на активне зволоження та відновлення пружності чутливої шкіри повік, зняття набряків і освітлення темних кіл під очима.

Гідрогелеві патчі під очі з мікрочастинками золота покращують синтез колагену, скорочують зморшки і служать профілактикою їх появи. Вхідні до складу патчів квіткові екстракти заспокоюють, тонізують і освіжають шкіру. Патчі щільно кріпляться і не сповзають, що дозволяє використовувати їх протягом дня або залишити на ніч.

Патчі для повік з рубіновим порошком і екстрактом болгарської троянди сприяють відлущуванню мертвих клітин, активізації кровообігу і нормалізації обміну речовин. Рубінова пудра освітлює шкіру і робить повіки більш гладкими. Масла троянди збагачують шкіру жирними кислотами і вітамінами, допомагаючи прибрати запалення і подразнення. Рослинний комплекс стимулює роботу імунної системи і покращує загальний стан шкіри. Нанесіть патчі на очищену шкіру і залиште на півгодини. Залишки есенції акуратно вбийте в шкіру — легкий масаж посилить ефект.

Патчі для повік з маслом ши і перламутровою пудрою збагачують шкіру жирними кислотами, розгладжують рельєф, покращують колір і структуру шкіри. Ці патчі є експрес-засобом: достатньо 20 хвилин, щоб освіжити шкіру з ранку або привести в порядок перед важливим заходом.

Патчі для повік з частками колоїдного золота і маточним молочком стимулюють вироблення природного колагену шкіри, володіють сильним протизапальним ефектом і захищають шкіру від агресивних зовнішніх впливів. Залиште патчі на пів години, залишок рідини вбийте в шкіру масажними рухами.

Харчування

Дуже корисні для шкіри повік компреси з натуральних масел. Щоб наситити шкіру навколо очей, можна використовувати мигдальну, персикову, рицинову, обліпихову олію, масло кокоса, ши або какао. Завдяки високому вмісту в їх складі жирних кислот, вітамінів і мінералів розгладжуються дрібні зморшки, підвищується еластичність і пружність шкірного покриву, йде сухість і лущення.

Правила застосування олій: нанесіть подушечками пальців декілька крапель олії на очищену шкіру і розподіліть тонким шаром. Тримати олію на повіках можна не більше 30 хвилин. Після видаліть залишки засобу з допомогою сухого ватного диска.

Масаж

Самомасаж повік рекомендується робити щодня вранці або ввечері після зняття макіяжу. Він покращує кровообіг і приплив кисню до клітин шкіри, розгладжує дрібні мімічні зморшки, усуває набряки і сліди втоми.

Техніка виконання масажу: щільно закрийте очі. Покладіть вказівний і середній пальці в центр чола, так, щоб вони стикалися. Легкими щипками йдіть надбрівною дугою від центру лоба до скронь, потім перейдіть на область перенісся і переходьте до щік. Повторіть рухи кілька разів. Легкими і погладжуючими рухами пройдіться навколо очей, спрямовуючи рухи від внутрішнього куточка ока до зовнішнього по верхній і нижній повіці.

Гімнастика

З віком слабшають м'язи очей, з'являються зморшки, в результаті чого шкіра верхніх повік нависає на очі і візуально їх зменшує. Регулярне виконання гімнастичних вправ у комплексі з усіма перерахованими вище рекомендаціями допоможе запобігти передчасному старінню шкіри повік.

Вправа: натисніть на зовнішні кутики брів трьома пальцями — вказівним, середнім і безіменним. Підніміть брови вгору і спробуйте щільно зімкнути повіки на 5 секунд. Потім приберіть пальці і розслабте м'язи обличчя. Виконуйте вправу кожен день по 5-10 підходів.

 

02 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів