Як новий керівник Закарпаття налагоджує стосунки з новообраними депутатами Верховної Ради

Як новий керівник Закарпаття налагоджує стосунки з новообраними депутатами Верховної Ради
Задля вирішення нагальних проблем області на законодавчому рівні.

 

У понеділок, 2 вересня, голова Закарпатської облдержадміністрації Ігор Бондаренко провів робочу зустріч з новообраними  депутатами Верховної Ради України від Закарпаття Ігорем Кривошеєвим, Андрієм Жупанином та Анатолієм Костюхом.

Очільник ОДА лаконічно окреслив пріоритетні питання розвитку регіону та наголосив на необхідності постійної співпраці з представниками Українського Парламенту задля якнайшвидшого вирішення нагальних проблем області на законодавчому рівні.

У зустрічі також взяли участь прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк, начальник управління Служби безпеки України  в Закарпатській області Іван Рудницький, начальник головного управління Національної поліції в Закарпатській області Андрій Рубель, радник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай та керівники профільних департаментів та управлінь ОДА.

За результатами конструктивного діалогу досягнуто домовленість щодо розроблення чіткого плану взаємодії та подання пропозицій від керівництва області з вирішення актуальних проблем регіону за підтримки представників Закарпаття у Верховній Раді України.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів