Ужгородські депутати присвоїли звання лауреатам "Почесної відзнаки Ужгородської міської ради"

Ужгородські депутати присвоїли звання лауреатам "Почесної відзнаки Ужгородської міської ради"
Депутати міської ради проголосували за те, щоб присвоїти звання лауреата "Почесної відзнаки Ужгородської міської ради":

 

ЧЕЙМІ ІРИНІ ІВАНІВНІ – вчительці французької мови ЗОШ I-III ступенів №7 Ужгородської міської ради , за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадську діяльність, підготовку переможців та призерів у II етапі Всеукраїнської олімпіади з французької мови.

ФЕДЬКУ РУСЛАНУ МИХАЙЛОВИЧУ – завідувачу відділенням патології вагітних комунального некомерційного підприємства "Ужгородський міський пологовий будинок", за високий професіоналізм, багаторічну працю, вагомий особистий внесок у розвиток акушерства-гінекології, інноваційні методики та впровадження в техніці виконання кесарського розтину.

МЕДИКО-СОЦІАЛЬНОМУ РЕАБІЛІТАЦІЙНОМУ ЦЕНТРУ "ДОРОГА ЖИТТЯ" та КИРИЛЕНКО ОЛЕГУ ПАВЛОВИЧУ – директору медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя", за високий професіоналізм, багаторічну та сумлінну працю, активну життєву позицію, створення системи комплексної реабілітації: соціальної, психолого-педагогічної, логопедичної корекції, медичного супроводу дітей і людей з інвалідністю в м. Ужгороді та створення належних умов для всебічного їх розвитку й інтеграції в суспільство і з нагоди 20-річчя діяльності центру.

ЯКУБИК НАТАЛІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ – директорці ТОВ "АВЕ Ужгород", за забезпечення належного санітарного стану територій міста та прилеглих територій, створення сприятливих умов для розвитку міста у сфері охорони навколишнього середовища, активну безпосередню участь у соціально-просвітницьких заходах щодо поводження з відходами з метою активізації свідомості мешканців для належного їх сортування та створення екологічно чистого європейського міста.

ЧЕМЕТУ ОЛЕКСАНДРУ СТЕПАНОВИЧУ – голові правління "Союз Чорнобиль Україна" м. Ужгорода, полковнику медичної служби запасу Збройних Сил України, заступнику головного лікаря з медичної частини Закарпатського обласного онкологічного диспансеру, за активну життєву позицію, особисті організаторські здібності, наполегливу роботу, що сприяє успішному виконанню завдань з надання різносторонньої допомоги чорнобильцям м. Ужгорода та забезпечення гарантій соціального захисту ліквідаторів аварії на ЧАЕС і учасників ядерних випробувань.

ПАВЛИШИН ЛЮБОВІ ВОЛОДИМИРІВНІ – членкині Молодіжного об'єднання Закарпатської організації Національної спілки художників України, перекладачці художньої літератури, за активну літературну творчість, плідну діяльність у сфері образотворчого мистецтва краю, участь у всеукраїнських та міжнародних наукових конференціях та семінарах.

ФЕДИКОВИЧУ ПАВЛУ АНТОНОВИЧУ – заслуженому працівнику сільського господарства України, за активну громадську позицію, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, покращення рівня життя і добробуту територіальної громади.

АНДРІЇВ ОЛЬЗІ ВАЛЕРІЇВНІ – головній медичній сестрі ТОВ «Медичний центр «Діамед» - за високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток медичної галузі Ужгорода;

ЦАНЬКО ВІКТОРІЇ ВАСИЛІВНІ – головному диригенту симфонічного оркестру філармонії, заслуженій артистці України – за активну концертно-виконавську діяльність та високий професіоналізм;

РОТАРІ КЛУБ «УЖГОРОД» - за вагомий внесок у розвязанні проблем соціального захисту населення міста.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів