Транспортна комісія в Ужгородській міськраді розглянула понад 20 питань. Що вирішили?

Транспортна комісія в Ужгородській міськраді розглянула понад 20 питань. Що вирішили?
Понад два десятки звернень розглянули днями на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради. Члени комісії підтримали пропозицію відділу транспорту про внесення змін у паспорт маршруту та розклади руху автобуса маршруту № 5 "пл. Корятовича – Залізничний вокзал" – замість вулиці Шумної він проїжджатиме через вулиці Івана Айвазовського, Івана Панькевича та Електрозаводську.

 

Комісія погодила і зміну схеми проїзду автобусного маршруту № 58 для виконання одного рейсу зранку о 8.00 год. від зупинки "Суд" через вул. Льва Толстого, пл. Шандора Петефі, вул. Швабську для перевезення школярів. До перевізника звернуться з проханням забезпечити виконання цього рейсу.

Погодили також взірець інформаційних табличок для розміщення розкладів руху на автобусних зупинках, який було надано відділом транспорту.

Члени комісії погодили і перекриття руху 14-15 вересня, під час святкування Дня Ужгорода, провулком Підгірним та вулицею Олександра Духновича (у напрямку з вул. Капітульної). Це необхідно для однієї з гастрономічних локацій, яка діятиме під час святкування Дня Ужгорода.

Декілька питань відклали для вивчення на місцях, під час виїзних засідань комісії. Зокрема, облаштування обмежувачів руху у дворі будинку № 55 на проспекті Свободи; щодо заборони проїзду на пішохідну зону позаду будинку 14 на вул. Оноківській; встановлення дорожніх знаків (рух вантажних автомобілів заборонено) на вул. Оноківській, 12; зміни організації дорожнього руху на перехресті вул. Климента Тімірязєва – об'їзна дорога; організації дорожнього руху на пл. Шандора Петефі для проїзду до готелю «Олд КОНТИНЕНТ». Додатково вивчатимуть і запровадження проєкту встановлення станцій зарядки для електромобілів.

Комісія відмовила в облаштуванні парковки за адресою вул. Собранецька, 25, у встановленні автоматичного шлагбаума на вул. Дмитра Снігурського, обмежувача руху на вул. Нововолодимирській, паркувального блокіратора біля під'їзду будинку № 31 по вул. Іштвана Сечені. Розглянули і відмовили в облаштуванні світлофорного об'єкта на перехресті вул. Івана Франка – Загорської, оскільки комісія погодила встановлення його на перехресті вулиць Загорської та Закарпатської. Також підтримали встановлення світлофорного об'єкта на перехресті Слов'янської набережної – вулиці Миколи Бобяка.

Департаменту міського господарства міської ради доручили встановити обмежувачі руху (боларди) на вулиці Бориса Тлехаса, 79, 81, облаштувати автобусну зупинку на вул. 8-го Березня, 46, встановити дорожній знак «Стоянка заборонена» на вул. Митрака (зліва), дорожні знаки "Автобусна зупинка" на вул. Володимирській навпроти буд. 63а. Працівники департаменту мають також організувати демонтаж дерев'яної огорожі на вул. Тячівській – Августина Штефана.

Члени комісії визначили, що не заперечують щодо облаштування заїзду до власного будинку провулком Весняним з вулиці Академіка Корольова за умови, що ініціатори зроблять це за власний рахунок. Не заперечували і проти встановлення обмежувачів руху (болардів) у дворі будинку № 77 на вул. Івана Панькевича за умови погодження з усіма мешканцями будинку та за власний рахунок і погодили облаштування обмежувачів руху біля «Дюни» на вул. Вілмоша Ковача.

Комісія підтримала встановлення світлофорних об'єктів на перехрестях Слов'янської набережної – вулиці Миколи Бобяка і вулиць Загорської та Закарпатської.

Управлінню муніципальної варти на засіданні комісії рекомендували вивчити питання демонтажу паркувальних бар'єрів на вул. 8-го Березня, 20.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів