Жінкам на замітку: що таке дермапілінг?

Жінкам на замітку: що таке дермапілінг?
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Приступаємо до виконання

У проведенні цієї процедури немає нічого складного. Шкіра обличчя змочується водою, потім наноситься піна для гоління (можна використовувати крем або гель), у складі яких є доглядаючі компоненти, що запобігають появі подразнень. Волоски необхідно збривати проти їх росту. По завершенню сеансу не забудьте нанести на шкірний покрив зволожуючий крем. Косметологи вважають, що після гоління цінні компоненти набагато краще насичують епідерміс вологою.

Мінуси процедури

Після регулярного гоління пушок на обличчі може стати грубою щетиною, яка явно не буде прикрашати представниць прекрасної статі. Крім цього деякі волоски можуть вростати. Тому краще не проробляти таку процедуру вдома, а довіритися умілим рукам косметолога.

Інші варіанти

Якщо ви не готові голити шкіру на обличчі, тоді небажані волоски можна видалити воском або в косметологічному кабінеті зробити це за допомогою лазера. Для відлущування епідермісу можна використовувати хімічний або кислотний пілінг, так само підійде звичайний скраб. Багатьом дівчатам, що спробувала дермапланінг, подобається отриманий ефект і вони проводять такі процедури регулярно.

Ukr.Media

 

06 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів