Жінкам на замітку: маски від випадіння волосся

Жінкам на замітку: маски від випадіння волосся
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Маска з авокадо від випадіння волосся

Це — улюблена маска від випадіння волосся Кортні Кардаш'ян. Рецептом засобу поділився з реаліті-зіркою її перукар Ендрю Фіцсаймонс. І судячи з локонів Кортні, ця маска чудово справляється зі своїм завданням. Таку ж маску стиліст з волосся порадив ще одній своїй зоряній клієнтці — Шей Мітчелл. Подивіться на її шевелюру — маска дійсно чудово працює. Вона зміцнює коріння, запобігаючи втраті волосся, а також пробуджує "сплячі" цибулини, за рахунок чого ви можете повернути природну густоту пасмам.

Інгредієнти:

  • 1 — 1/2 авокадо (залежно від довжини волосся)
  • 2-3 ст. л. оливкової олії (залежно від довжини волосся)
  • 2 ст. л. меду
  • сік 1/2 лимона

Як використовувати: змішайте всі інгредієнти в блендері до отримання пастоподібної маси. Нанесіть на вологе волосся, концентруючись на коренях і шкірі голови. Далі розподіліть залишки по всій довжині. Зберіть волосся в тугий пучок, щоб вони не вимастили одяг. Залиште маску на 45 хвилин, потім змийте теплою водою з шампунем.

Бальзам після цієї маски може жирнити волосся, тому використовуйте замість нього ополіскувач — підкислену воду (на 1 ст. води 1 ст. л. натурального яблучного оцту).

Використовуйте маску не частіше 1 разу на тиждень. Вже через місяць ви помітиш шикарний результат.

Маска з касторової олії і яєць

Касторова олія багата на білки, які є будівельним матеріалом для локонів. Крім того, вона запобігає висиханню шкіри голови і живить стрижень волосини. Засіб також допомагає в лікуванні пошкоджень і стимулюванні росту волосся.

У білках яєць і в жовтках містяться корисні нутрієнти і жирні кислоти, які зміцнюють коріння і активують "сплячі" цибулини.

Інгредієнти:

  • 2 столові ложки касторової олії
  • 2 столові ложки бренді/ коньяк
  • 1 яйце

Як використовувати: змішайте всі інгредієнти віночком до утворення трохи густої маси. Для цього спочатку збийте яйце до утворення піни, потім додайте коньяк, а потім вливай касторову олію і не переставайте збивати. Повинна вийти суміш начебто майонезу, але менш щільна. Нанесіть суміш на шкіру голови і коріння, добре вбийте її і розподіліть по всій довжині волосся. Залиште на 30 хвилин, потім змийте холодною водою і шампунем. Якщо будете змивати теплою, яйце згорнеться і ви будете довго і нудно вибирати зварений білок з пасом.

Робіть маску 1-2 рази на тиждень залежно від типу і стану волосся.

Бананова маска

Банани багаті калієм, антиоксидантами, натуральними маслами і вітамінами, що робить їх ідеальним засобом від випадіння волосся.

Інгредієнти:

  • 2 стиглих бананів (залежно від довжини волосся)
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 столова ложка кокосового масла
  • 1 столова ложка меду

Як використовувати: змішайте всі інгредієнти в мисці до однорідної консистенції. Нанесіть маску на шкіру голови і волосся, залиште на 30 хвилин, потім змийте теплою водою.

Робіть маску раз на тиждень, щоб зменшити випадання волосся до мінімуму.

Ukr.Media

 

07 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів