Жінкам на замітку: як прибрати жирний блиск на обличчі?

Жінкам на замітку: як прибрати жирний блиск на обличчі?
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Зверніть увагу на матовий фініш

Косметичні засоби можуть мати різний фініш. Ваш вибір — матовий. Варто поміняти звичайний тональний крем з глянцевим покриттям на пудру, яка буде абсорбувати шкірний жир. У складі повинні бути: антибактеріальні речовини і цинк. Найкраще підійде мінеральна основа. Вона приховує дефекти і дозволяє шкірі "дихати".

Матуючі серветки і прозора пудра

Багато знецінюють функції матуючих серветок. Це шматочок целюлози або рисового паперу, який може бути одностороннім або складатися з двох частин. Одна сторона призначена, щоб прибрати жирний блиск, друга — матувати (може містити пудровий фініш). Такий продукт може мати різний склад. Саме від цього залежать основні функції засобу. Ви можете використовувати серветки поверх тонуючих засобів. Відмінний спосіб поправити макіяж!

Домашні маски для обличчя

Для того, щоб прибрати жирний блиск — робіть домашні очищаючі маски для обличчя. Наприклад, глиняну. Ви можете залити трохи текстури звичайною водою і додати пару крапель ефірної олії. Нанесіть на 10-15 хвилин і змийте.

Другий варіант. Збийте один білок до піни і додайте чайну ложку лимонного соку. Нанесіть на 15 хвилин і змийте. Також можна зробити огіркову маску. Вона буде освіжати і зменшувати вироблення шкірного жиру. Потрібно натерти на тертці огірок, потім змішати його з йогуртом і додати чайну ложечку олії (кокосову, оливкову, мигдальну). Через 15-20 хвилин змийте теплою водою.

Термальна вода або спрей

Продукт, який повинен бути в кожній косметичці. Зверніть увагу на гіпертонічну термальну воду. Засіб буде підсушувати запалення, матувати і звужувати пори. Крім цього, виробники випускають спеціальні спреї, які регулюють роботу сальних залоз. Must-have для жирного та комбінованого типу шкіри.

Використовуйте тонік або тонер

Тонер або тонік — це провідник між вашим основним доглядом. Він очищає шкіру і підсилює проникнення всіх компонентів. Для того, щоб прибрати жирний блиск — підберіть засіб, який буде тонізувати шкіру. У складі може бути: саліцилова, молочна кислота або різні екстракти (алое, календули, зеленого чаю). Продукт не повинен містити спирту.

 

08 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів