Унікальний фестиваль моновистав «Монологи над Ужем» стартує! Сьогодні – «Жовте обличчя»

Унікальний фестиваль моновистав «Монологи над Ужем» стартує! Сьогодні – «Жовте обличчя»
  Організатори – Ужгородська міська рада, газета «Неділя. Закарпатські новини», за підтримки департаменту культури Закарпатської ОДА, Закарпатського обласного державного українського музично-драматичного театру, Закарпатського академiчного обласного театру ляльок та Ужгородського коледжу культури та мистецтв.

 

Цьогорічне свято театру збере не тільки українських акторів, а й гостей із Польщі, Грузії, Білорусі, Молдови та Вірменії. Загалом на «Монологах над Ужем» покажуть 12 захопливих постановок.

Розпочнеться фестиваль у вівторок, 17 вересня, на театральній сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв моновиставою «Жовте обличчя» за мотивами однойменного оповідання Артура Конан Дойла. Це чергова пригода легендарного детектива Шерлока Холмса, який цього разу вирішив розібратись у жіночій логіці. Головну роль у виставі – своїй дипломній роботі – зіграє акторка Віра Градюк, випускниця Акторсько-вокальної студії під патронатом Музичного театру у Любліні. Над п’єсою працювали режисер і сценарист Вітольд Копеч (театр ім. Ю. Остерви у Любліні), переклад з англійської на польську зробила Єва Лозінська-Малкєвіч.

Початок – о 16.30.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів