Закарпатські митники вилучили в українця автівку

Закарпатські митники вилучили в українця автівку
На митному посту «Ужгород» працівники Закарпатської митниці ДФС припинили ввезення в Україну «Jeep Commander» з неправдивими документами.

 

В’їжджаючи в Україну, як підставу для переміщення автомобіля в митному режимі «імпорт» громадянин України подав документи, в яких зазначалось, що вартість транспортного засобу – 6800 євро. В ході проведення митного контролю у працівників митниці виникли сумніви щодо вартості транспортного засобу. В ході проведення митного огляду автомобіля та речей громадянина, у передній панелі скриньки для рукавичок митники виявили рахунок-фактуру, відповідно до якого вартість транспортного засобу 10 400 євро.

Таким чином громадянин подав працівникам митниці документи, що містять неправдиві дані, а саме щодо вартості транспортного засобу. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Наразі безпосередній предмет порушення митних правил – автомобіль, вартістю понад 285 тис. грн вилучено до рішення суду.

Закарпатська митниця ДФС

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів