Жінкам на замітку: варіанти укладання каре

Жінкам на замітку: варіанти укладання каре
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Glass hair

Супермодель Ірина Шейк змінила свої волосся до плечей на стрижку боб для виходу на червону килимову доріжку "Оскара" в цьому році. Її улюблене укладання на каре — glass hair. Шейк демонструвала зачіску не раз. Ця зачіска створюється з допомогою техніки брашинга, тобто укладанням феном. А щоб волосся блищали, як скло, досить нанести на них незмивний бальзам або масло для волосся з термозахистом. Робити це потрібно до укладання — так засіб захистить пасма від впливу високих температур.

Зачіска "мальвіна" на каре

Англійська актриса Дженна Коулман виглядає просто неймовірно з таким простим класичним укладанням на каре в стилі 60-х. Зачіска досить проста у створенні. Відокремте верхню секцію волосся від скроні до скроні, підчесавши пасма на потилиці, і зберіть в невеликий хвіст. А оскільки зараз в моді зачіски зі шпильками, є маса варіантів аксесуарів для "мальвіни". Ви можете прикрашати свою "мальвінку" з шовковою хусткою, тонкою оксамитовою стрічкою, шпилькою-крабиком або автоматичною шпилькою. Так кожен день у вас буде новий варіант класичного укладання.

S-образні локони на стрижку боб

Хейлі Бібер в цьому році знову приєдналася до клубу любителів стрижки боб. Найчастіше вона носить з такою довжиною саме локони. Ви можете створити таку ж зачіску, як у неї з допомогою конусоподібної плойки або ж використавши випрямляч для волосся.

Голлівудська хвиля на каре

Джессіка Честейн продемонструвала свою нову стрижку довжиною до щелепи ще в кінці минулого року на показі Ralph Lauren, присвяченому 50-річчю бренду, під час Тижня моди в Нью-Йорку. З того часу показувала масу варіантів укладання на каре. Проте одна була найпам'ятнішою — зачіска "голлівудська хвиля". Такі ретро-локони доречні на будь-якій вечірці і створити їх не так вже й складно.

Потрібно розділити волосся на секції, накрутити локони за допомогою плойки, а потім розподілити на волосся трохи піни-мусу, щоб створити ефект мокрого волосся і трохи розпрямити хвилі.

Ефект мокрого волосся на короткому волоссі

Олівія Калпо показує, як можна носити модний ефект мокрого волосся на стрижку боб. Достатньо лише нанести на пасма трохи мусу або воску й укласти їх назад. Стильно, модно і неймовірно круто. А головне — укладання підходить як для повсякденних, так і для вечірніх виходів.

Текстурований пучок на каре

Ви думаєте, що з каре не можна збирати волосся? Дуа Ліпа доводить зворотне. Її стиліст з волосся Анна Кофон завила волосся співачки в S-образні локони, а потім зібрала короткі пасма на потилиці, сформувавши з них невеликий пучок. Одне пасмо біля скроні стиліст залишила випущеним. Вийшов стильний, стриманий і оригінальний образ.

Скуйовджене волосся

Якщо у вас каре з чубчиком, як у Ванесси Хадженс, немає нічого краще, як перетворити пасма в недбалі локони. Така зачіска на короткому волоссі виглядатиме неймовірно стильно. А головний бонус зачіски в тому, що вона поєднується з будь-яким головним убором — від берета до кепі і крислатого капелюха.

Напіврозпущений пучок на маківці

Емма Робертс часто змінює не тільки відтінок волосся, але і стрижки. Однією з її улюблених є боб з рівним зрізом. І Емма знає не одну укладку, яку можна зробити на такій довжині пасм. Наприклад, їй подобаються модні напіврозпущені зачіски, як ось ця з пучком. Щоб її повторити, вам лише треба завити локони, а потім відокремити верхню секцію волосся, як на "мальвінку", і прибрати їх у недбалий пучок на маківці або потилиці.

Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів