Міжнародний туристичний тиждень в Ужгороді: що покажуть на «Тур’євроцентр - Закарпаття 2019»

Міжнародний туристичний тиждень в Ужгороді: що покажуть на «Тур’євроцентр - Закарпаття 2019»
Щорічно 27 вересня відзначають Всесвітній день туризму, а з 1998 року і День туризму в Україні. На Закарпатті традиційно з цієї нагоди проводять різноманітні заходи у рамках Міжнародного туристичного тижня, який цьогоріч відбудеться 19 – 27 вересня.

 

XVІІІ Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр - Закарпаття 2019» – це бізнес-майданчик, на якому обговорюються найважливіші питання про розвиток туристичної галузі, а також надається можливість представити та просувати асортимент усіх видів туристичних послуг.

Участь у насиченій програмі заходу дозволяє установити нові та підтримати існуючі ділові контакти, отримати інформацію про нові тенденції розвитку у сфері туризму.

Кожен учасник та гість, що прийме участь в туристичній виставці «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019»,  отримає можливість та нагоду:

• презентувати себе як успішну компанію;

• отримати інформацію про нові тенденції розвитку у сфері туризму;

• оновити та підтримати власні ділові контакти з учасниками ринку;

• укласти нові угоди та контракти;

• отримати відгуки та рекомендації про послуги;

• оцінити стан туристичного ринку, дізнатись більше про потенційних клієнтів;

• вивчити активність конкурентів;

• посилити позиції на внутрішньому та міжнародному туристичних ринках.

Цього року у виставці виявили бажання взяти участь понад 70 учасників: 14 іноземних делегацій (зі Словаччини, Угорщини та Чехії) та гості з Румунії; 11 представників з різних областей України; представники з усіх районів Закарпатської області та понад 30 представників туристичної сфери (туроператори, власники закладів розміщення та харчування, господарі сільських садиб суб’єкти господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку), виробники гастрономічної продукції (сир, вино, мед тощо) та сувенірної продукції.

Урочисте відкриття XVІІІ Міжнародної туристичної виставки-ярмарку «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019» відбудеться 19 вересня о 10.00 год. У виставковому залі Ужгородського культурно-історичного центру «Совине гніздо»(м. Ужгород, вул. Ференца Ракоці, 2).

12.00 год. початок роботи туристичної виставки-ярмарку для відвідувачів.

12.00 – 15.00 год. проведення майстер-класів з приготування закарпатських страв, виготовлення виробів народних промислів, дегустація вин, сирної продукції та медопродуктів.

14.00 – 16.30 год. демонстрація туристичних відео роликів, презентація  туристичних об’єктів, проведення розіграшів учасниками виставки-ярмарку.

14.00 – 17.00 год. для найменших відвідувачів працюватиме дитяча локація (дитячі дерев’яні велосипеди, великі шахи та пазли, рицарі та ходулісти).

17.30 –18.00 урочисте закриття XVІІІ Міжнародної туристичної виставки-ярмарку  «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019».

Прес-служба Закарпатської ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів