Поліція Закарпаття про продаж неповнолітнім алкоголю та цигарок – це табу!

Поліція Закарпаття про продаж неповнолітнім алкоголю та цигарок – це табу!
Поліцейські сектору ювенальної превенції поліції Закарпаття провели акцію, спрямовану на заборону продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім. Поліцейські провели бесіди як з продавцями в торгівельних закладах, так і зі школярами.

 

Днями працівники секторів ювенальної превенції відділів і відділень поліції Закарпаття долучилися до проведення акції «Відповідальність починається з мене». В кожному районі області полісмени відвідали торгівельні заклади, провели профілактичні бесіди з продавцями щодо недопущення продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім. 

У кожному торговому закладі поліцейські залишили спеціальні наліпки, які нагадують про заборону продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку.  

Окрім цього, працівники поліції Закарпаття провели ряд виховних уроків у навчальних закладах. Поліцейські нагадали школярами про шкідливість вживання алкоголю та тютюну та їх згубний вплив на здоров’я неповнолітніх. 

Нагадуємо, що за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами неповнолітнім особам, що передбачено ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів