Музичну моновиставу-бенефіс «Жовтий ангел» Ірини Мегвінетухуцесі представлять в Ляльковому театрі

Музичну моновиставу-бенефіс «Жовтий ангел» Ірини Мегвінетухуцесі представлять в Ляльковому театрі
Другий міжнародний фестиваль моновистав «Монологи над Ужем» стартує сьогодні в ужгороді й триватиме 17–22 вересня. Організатори – Ужгородська міська рада, газета «Неділя. Закарпатські новини», за підтримки департаменту культури Закарпатської ОДА, Закарпатського обласного державного українського музично-драматичного театру, Закарпатського академiчного обласного театру ляльок та Ужгородського коледжу культури та мистецтв.

 

Нагадамо, розпочнеться фестиваль у вівторок, 17 вересня, на театральній сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв моновиставою «Жовте обличчя» за мотивами однойменного оповідання Артура Конан Дойла, початок вже о 16.30!

Також у перший день фестивалю поціновувачів запрошують в обласний театр ляльок «Бавка» на музичну моновиставу-бенефіс «Жовтий ангел» Ірини Мегвінетухуцесі із Державного академічного драматичного театру ім. О.С. Грибоєдова (Тбілісі, Грузія).

Автор тексту, режисер і сценограф – Автанділ Варсімашвілі. Як зазначається в анонсі, у виставі немає прямих аналогій із долею відомого киянина Олександра Вертинського, однак автор точно передає внутрішній світ його творчості, життєвого болю і трагізму, його тонкої натури.

Пісні Вертинського стали головною «дійовою особою» вистави про Долю і Любов, твору, який має багато міжнародних відзнак.

Початок – о 19:00.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів